Priručnik za vježbe iz medicinske kemije i biokemije-novi

Priručnik za vježbe iz medicinske kemije i biokemije-novi - Lovrić, Jasna | Caritasspiritistcenter.org

... dostava uz nadoplatu. Cijena je fiksna. Za upite slati poruku na whatsupp ili mail ([email protected] ... medicinska sestra - Dokumente i e-knjige možete besplatno preuzeti... ... .com). Četvrto izdanje Priručnika za vježbe iz medicinske kemije i biokemije neznatno je izmijenjeno treće, obnovljeno i preuređeno izdanje iz 2017. Haperova ilustrirana biokemija je bez premca po svojoj umješnosti u pojašnjavanju povezanosti biokemije i molekularne osnove zdravlja i bolesti. Zbog toga je nastavni program iz Medicinske kemije i biokemije integriran i sastavljen tako da omoguć ... Priručnik za vježbe iz medicinske kemije i biokemije za studente... ... . Zbog toga je nastavni program iz Medicinske kemije i biokemije integriran i sastavljen tako da omogući stjecanje znanja o kemijskoj građi, kemijskim i Prvi dio priručnika čini kratki pregled metoda koje se danas korioste za odvajanje, kemijsko i fizikalno-kemijsko karakteriziranje, kao i za... Priručnik je namijenjen studentima prve i druge godine Medicinskog fakulteta Sveučilišt...

INFORMACIJA

AUTOR
Lovrić, Jasna
DIMENZIJA
8,8 MB
NAZIV DATOTEKE
Priručnik za vježbe iz medicinske kemije i biokemije-novi.pdf

OPIS

PRIRUČNIK ZA VJEŽBE IZ MEDICINSKE KEMIJE I BIOKEMIJE ZA STUDENTE MEDICINE Drugo, preuređeno, dopunjeno i prošireno izdanje ovog Priručnika za vježbe iz medicinske kemije i biokemije izlazi iz tiska tri godine nakon prvog izdanja. Priručnik je namijenjen studentima prve i druge godine Medicinskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu, a napisan je u skladu s novim programom kolegija Medicinska kemija i biokemija 1. i 2. Priručnik je podijeljen u dvije cjeline. U metodološkom dijelu sažeto su prikazane i objašnjene osnove metoda kojima će se studenti koristiti u laboratorijskom radu tijekom svog studija. Drugu cjelinu čini praktični dio koji se sastoji od 17 vježbi. Ovaj je priručnik rezultat rada nastavnika i suradnika s Katedre za medicinsku kemiju, biokemiju i kliničku kemiju.

Želite li pročitati knjigu?Priručnik za vježbe iz medicinske kemije i biokemije-novi u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor Lovrić, Jasna. Čitati Priručnik za vježbe iz medicinske kemije i biokemije-novi Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE