Pepeljuga

Pepeljuga

...a je bajka o lijepoj djevojci koja je ostala bez roditelja, a živjela je s maćehom i ružnim polusestrama ... Pepeljuga, Charles Perrault | Moja Lektira ... . Pepeljuga je bila tlačena s njihove strane. Radila je sve kućanske poslove, a nije joj bilo dopušteno ni spavati u krevetu, već je spavala pored ognjišta. Pepeljuga je bajka o lijepoj djevojci koja je ostala bez roditelja, a živjela je s maćehom i ružnim polusestrama. Pepeljuga je bila tlačena s njihove strane.... Pepeljuga (engl.: Cinderella) je američki animirani film animacijskog studija Walt Disney iz 1950. go ... Pepeljuga original priča, Braća Grimm | Bajke.hr ... .... Pepeljuga (engl.: Cinderella) je američki animirani film animacijskog studija Walt Disney iz 1950. godine baziran na istoimenoj pripovijetci Charlesa Perraulta. Radnja. Živio jednom jedan čovjek koji je imao prekrasnu kćer.Njegova žena je nažalost umrla jer je bila jako bolesna,pa se tako on pnovno oženio za jedu ženu iz bogate porodice ... Pepeljuga - Moderan prikaz klasične bajke o siromašnoj pokćerki koja osvoji prinčevo srce - Pogledajte video i op...

INFORMACIJA

AUTOR
DIMENZIJA
8,1 MB
NAZIV DATOTEKE
Pepeljuga.pdf

OPIS

Pepeljuga Već stoljećima djeca odrastaju uz bajke, slušajući ih od svojih roditelja i zatim sami prepričavaju drugima. S novim, djeci primjerenim tekstom i čarobnim ilustracijama, tradicionalna bajka o Pepeljuga dobiva novi sjaj i djeci prikazuje tajanstveni svijet koji im je oduvijek pripadao.

Želite li pročitati knjigu?Pepeljuga u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor . Čitati Pepeljuga Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE