Zašto sam za mir (1. svezak)

Zašto sam za mir (1. svezak) - Grupa Autora | Caritasspiritistcenter.org

...am za mir (1). Sam naziv ovog, prvog u nizu planirana tri svežnja (zbornika) tekstova nazvanih Mirovne sveske, dovoljno govori o težini naše, ljudske Ova je prva sveska tematski orijentirana ka pitanju žene-religija-mir, što je na neki način odredilo i izbor tekstova ... [MIR4] Тайна 3.1 "Свадебный самоцвет" - YouTube ... . Tako, kao putokaz i orijentir... Stranica s opisom knjige ZAŠTO SAM ZA MIR 1 iz kataloga izdavačke kuće Shura Publikacije. No, nismo li svi u biti u potrazi za mirom? Za unutarnjim mirom prije svega, za mjestom sigurnosti u sebi, predaha, one ukotvljenosti koja nas s povjerenjem otvara i povezuje sa drugima? Shura Publications. Sam naziv ovog, prvog u nizu planirana tri svežnja (zbornika) tek ... Velimir Ponoš: "Neprimjetno nas se pretvara u bolesnu civilizaciju..." ... . No, nismo li svi u biti u potrazi za mirom? Za unutarnjim mirom prije svega, za mjestom sigurnosti u sebi, predaha, one ukotvljenosti koja nas s povjerenjem otvara i povezuje sa drugima? Shura Publications. Sam naziv ovog, prvog u nizu planirana tri svežnja (zbornika) tekstova nazvanih Mirovne sveske, dovoljno govori o tež...

INFORMACIJA

AUTOR
Grupa Autora
DIMENZIJA
8,9 MB
NAZIV DATOTEKE
Zašto sam za mir (1. svezak).pdf

OPIS

Sam naziv ovog, prvog u nizu planirana tri svežnja (zbornika) tekstova nazvanih Mirovne sveske, dovoljno govori o težini naše, ljudske situacije. Jer je uopće potrebno objašnjavati “zašto sam za mir”… Ovo naravno, stoga, jer su rat i nasilje nametnuti (i usvojeni) kao normalna, očekivana i prihvatljiva opcija, a mirom se proglašava onaj intermezzo između eskalacije nasilja (u rat). Mnogi tvrde da su ljudi današnjice u velikom pokretu, u traganju za duhovnosti, za boljim životom. No, nismo li svi u biti u potrazi za mirom? Za unutarnjim mirom prije svega, za mjestom sigurnosti u sebi, predaha, one ukotvljenosti koja nas s povjerenjem otvara i povezuje sa drugima? U svakom slučaju, taj veliki tragajući tzunami možemo i tako nazvati. Pri tome su različiti putovi koje kao pojedinke i pojedinci prolazimo i pronalazimo u toj potrazi. Ali svaki taj put ima svoju, za druge, važnu poruku (spoznaja jednote ključ je mira, reći Äće npr.Vesna Krmpotić). Cilj ovih Mirovnih sveski, pokrenutih na valu mondijalno narasle svijesti o potrebi prijelaza iz represivnih u nenasilne kulture, jeste da se takve poruke i iskustva čuju i razmjenjuju, te međusobno osnažuju.

Želite li pročitati knjigu?Zašto sam za mir (1. svezak) u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor Grupa Autora. Čitati Zašto sam za mir (1. svezak) Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE