Teološki nauk o principima

Teološki nauk o principima - Benedikt XVI | Caritasspiritistcenter.org

...rao je teologiju 1953. godine. Nadbiskupom i kardinalom je imenovan 1977 ... (PDF) Čovjek i stvoReni svijet (Post 1 -2) BIBLIJSKO-TEOLOŠKI... ... . godine. Od 1981. do 2005. na čelu je Kongregacije za nauk vjere. Predavao je teologiju u Bonnu, Tübingenu i Regensburgu. Na Drugom vatikanskom saboru bio je službeni teološki savjetnik - peritus. Teološki nauk o principima je djelo autora Joseph Ratzinger, Benedikt XVI., nakladnika Ex libris. Pronađite djelo na webshopu Knjižare Ljevak. Knjiga je podijeljenja na tri velike tematske cjeline. Prva se cjelina ... Teološki nauk o principima ... . Knjiga je podijeljenja na tri velike tematske cjeline. Prva se cjelina bavi formalnim principima kršćanstva iz katoličke perspektive. Doktorirao je teologiju 1953. godine. Nadbiskupom Ii kardinalom je imenovan 1977. go...

INFORMACIJA

AUTOR
Benedikt XVI
DIMENZIJA
7,1 MB
NAZIV DATOTEKE
Teološki nauk o principima.pdf

OPIS

Knjiga je podijeljenja na tri velike tematske cjeline. Prva se cjelina bavi formalnim principima kršćanstva iz katoličke perspektive. Druga se cjelina bavi formalnim principima kršćanstva iz perspektive ekumenizma, dok se treća i posljednja cjelina bavi tom istom temom samo što njoj pristupa iz teološke perspektive.

Želite li pročitati knjigu?Teološki nauk o principima u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor Benedikt XVI. Čitati Teološki nauk o principima Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE