Hej, želim ti nešto ispričati

Hej, želim ti nešto ispričati - Pilić, Sanja | Caritasspiritistcenter.org

... iz zbirke Hej, želim ti nešto ispričati! vaši će mališani brzo i lako učiti i vježbati čitati ... Hej, želim ti nešto ispričati! ... ... Hej, želim ti nešto ispričati! - preuzmite besplatno e-knjige PDF... ... iz zbirke Hej, želim ti nešto ispričati! vaši će mališani brzo i lako učiti i vježbati čitati. Sanja Pilić rođena je 1954. godine u Splitu. Završila je Školu primijenjene umjetnosti, fotografski odsjek. Sanja Pilić: Hej, želim ti nešto ispričati! Zbirka kratkih crtica za djecu i mladež namijenjena je djeci između prvog i četvrtog razreda osnovne škole koja se odnosi na priče o događajima u školi, odnosu djece i rodite...

INFORMACIJA

AUTOR
Pilić, Sanja
DIMENZIJA
9,9 MB
NAZIV DATOTEKE
Hej, želim ti nešto ispričati.pdf

OPIS

Zbirka HEJ, ŽELIM TI NEŠTO ISPRIČATI! Sanje Pilić donosi zabavne priče idealne za učenje čitanja. Zbirka kratkih priča za djecu i mladež namijenjena je djeci od prvog do četvrtog razreda osnovne škole. Uživajući u čitanju pričica o dogodovštinama u školi, prijateljstvima, odnosu djece i roditelja te prvim zaljubljivanjima, djeca će s lakoćom izvježbati čitanje. Uz priče iz zbirke Hej, želim ti nešto ispričati! vaši će mališani brzo i lako učiti i vježbati čitati.

Želite li pročitati knjigu?Hej, želim ti nešto ispričati u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor Pilić, Sanja. Čitati Hej, želim ti nešto ispričati Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE