Tajna svih tajni – Duhovni razgovori

Tajna svih tajni – Duhovni razgovori - Singh, Darshan | Caritasspiritistcenter.org

...Singh. Tajna svih tajni. Duhovni razgovori ... Vedska Literatura - PDF Free Download ... . S engleskoga prevela Tatjana Petrović, prof. Škorpion 3. Svaki duhovni učitelj dolazi da bi nam prenio drevno poslanje, ali svaki od njih ima svoj posebni način i stil. Učitelj Darshan govorio je Tajna svih tajni na vrlo praktičan i jasan način izlaže učenje Sant Mata, mističke tradicije čiji je sjajan predstavnik Darshan Singh. Knjiga je satkana od brojnih duhovnih razgovora koje je Darshan Singh vodio s istražiteljima Istine pristiglim iz svih zakutaka svijeta. Svi na ovome svijetu misle loše o nekom ... Manastir lepavina - srpska pravoslavna crkva ... . Svi na ovome svijetu misle loše o nekome. II►Darshan Singh - TAJNA SVIH TAJNI - Duhovni razgovori Odlično očuvano! Tajna svih tajn...

INFORMACIJA

AUTOR
Singh, Darshan
DIMENZIJA
8,9 MB
NAZIV DATOTEKE
Tajna svih tajni – Duhovni razgovori.pdf

OPIS

Tajna svih tajni na vrlo praktičan i jasan način izlaže učenje Sant Mata, mističke tradicije čiji je sjajan predstavnik Darshan Singh. Knjiga je satkana od brojnih duhovnih razgovora koje je Darshan Singh vodio s istražiteljima Istine pristiglim iz svih zakutaka svijeta.Svi na ovome svijetu misle loše o nekome. A sve je to zbog toga što na svjet ne gledamo pravilno. Zato kažem da je nužno prakticirati religiju čovjeka, a ne religiju Sikha, Hindusa ili kršćana. Potrebno je razviti u sebi velikodušnost, snošljivost, oprost i smirenost. Trebamo svoj govor učiniti tako mekanim i ugodnim da čovjeka s ranjenim srcem možemo barem utješiti s nekoliko umilnih riječi. Sve te osobine možemo u sebi izbrusiti. Iako Darshan Singh naglašava važnost učitelja za razvoj duhovnosti, što je u skladu s indijskom tradicijom, knjiga sadrži mnoge bitne pouke koje nećemo naći u knjigama zapadnih autora ma koliko oni bili čuveni i cijenjeni. Te su pouke od vječne vrijednosti jer govore o osnovama ljudskog bića, o njegovim problemima, sumnjama, dilemama koje su svojstvene svakom ljudskom biću. Čitajte i okoristite se onime što Darshan Singh kaže o braku, obiteljskom životu, odgoju djece, o religiji i vjeri, o kontaktima s drugim ljudima, o koristi od duhovnog puta, o karmi i reinkarnaciji i o mnogim drugim aspektima čovjekova života. Čitajte i poboljšajte svoj život!

Želite li pročitati knjigu?Tajna svih tajni – Duhovni razgovori u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor Singh, Darshan. Čitati Tajna svih tajni – Duhovni razgovori Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE