Megastore Hrvatska

Megastore Hrvatska - Mijić, Branko | Caritasspiritistcenter.org

...0 kn. 5.84″ NOTCH FHD+ 1080*2280px. MT6763 Octa core ... Branko Mijić - Megastore Hrvatska - Njuskalo.hr ... . 8MP Front / 13 + 5MP Dual Back (Images up to 65MP) 4 GB RAM / Interna memorija 64 GB - proširivo do 128 GB. Face ID and Fingerprint unlock. Android 8.1 / DTS Sound / Dual SIM. Pročitaj više. Hrvatska: 3 - 5 radnih dana. Europa: 7 - 10 radnih dana. Sjeverna Amerika, Južna Amerika, Australija, Azija, Afrika: 15 - 20 radnih dana No s obzirom da V.B.Z. online ne vrši uslugu dostave već istu za za n ... Branko Mijić | Novinar i kolumnist ... .B.Z. online ne vrši uslugu dostave već istu za za nas pružaju vanjski suradnici, ne možemo utjecati na potencijalna kašnjenja u vremenu dostave. Ista se dešavaju vrlo rijetko te u posebnim prilikama (npr. Megastore Hrvatska Branko Mijić. Hvala Ivi Sanaderu, Branimiru Glavašu, Ivic...

INFORMACIJA

AUTOR
Mijić, Branko
DIMENZIJA
7,1 MB
NAZIV DATOTEKE
Megastore Hrvatska.pdf

OPIS

Novinarstvo Branka Mijića je sazdano na kategorijama koje je sve teže pronaći u poprilično degradiranoj, srozanoj pa često i jadnoj profesiji. To je Stav bez ostatka i pardona, u kost i do kraja, uz hrabra pa i čudna predviđanja što se najčešće ostvaruju. To je priča koja taj stav izdiže iznad pukog lamentiranja i šupljeg teoretiziranja te ga čini zanimljivim i dojmljivim. To je potom spisateljska obrada koja ukazuje na zavidno obrazovanje i umijeće lijepog pisanja. Konačno, to je zaključak što zvoni čineći cijelu storiju pamtljivom. Teza, eksplikacija, obračun, zaključak kao pouka. Ovaj rijetko humano grubi autor doista zna što hoće kazati, na koga je to što kaže adresirano, ko će kod kuće a ko na širem planu dobiti po nosu zbog kvake u cijeloj priči. Usput, kroz tih istih četrdesetak redaka, čitalac će saznati pride i štošta o Sofoklu i Antigoni, Henryju Milleru ili Hugenotima, Himmleru i Katarini Medici, Danielu Cohn-Benditu, Josipu Brozu, Sizifu, Papi Benediktu XVI, Platonu ili Urlike Meinhof… I niko od njih nije višak, niti je tu tek radi egzibicionizma ili nepotrebnog potvrđivanja autorove pameti i obrazovanja. Znanje Branka Mijića za stalnog čitaoca kolumni nekako je prirodna, usputna, sasvim ležerna i, reklo bi se, očekivana činjenica (…) Mijić će se pozabaviti i Bushom i Palestincima, Bosnom i Mladićem, Slovenijom i naročito crkvom mimo Boga, homoseksualcima kao pravom i bjelosvjetskim diktatorima kao mentalitetom, Jasenovcem, penzionerima, talibanima i amebama, ali ne zato da bi zadivio širinom tema kojima se bavi, već zato što se baš tim pričama, i to baš tih dana kada ih se on dohvatio, bave i domaćice i vojnici, rokeri i lopovi, nekada radnička klasa a sada populacija, partizani, konobari i javno uvažavani zločinci… U njegovim kolumnama na neki čudan način progovara se jezikom tribuna čije su misli temeljito ukorijenjene u elementarno narodsko poimanje pravde i pravice.

Želite li pročitati knjigu?Megastore Hrvatska u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor Mijić, Branko. Čitati Megastore Hrvatska Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE