Izazovi međunarodnog tržišta

Izazovi međunarodnog tržišta - Grbac, Bruno prof. dr. sc. | Caritasspiritistcenter.org

...Izazovi međunarodnog tržišta (Challenges of inernational market) ... Izazovi regulacije hipotekarnih tržišta | Halo Oglasi ... . U tu svrhu napisana je knjiga Izazovi međunarodnog tržišta. U stvaranju knjige doprinos dolazi od mnogih znanstvenika i... Za implementaciju međunarodnog marketinga potrebno je znanje o rješavanju složenih odnosa i problema na međunarodnom tržištu. B. Grbac je profesor na Ekonomskom fakultetu Rijeka... Sažetak Znanstvena knjiga Izazovi međunarodnog tržišta sveučilišni je udžbenik Sveučilišta u Rijeci. Autor ovoga djela je prof. dr. sc. Bruno Grbac, profesor Ekonomsk ... Izazovi međunarodnog tržišta - CROSBI ... . Autor ovoga djela je prof. dr. sc. Bruno Grbac, profesor Ekonomskoga fakultet...

INFORMACIJA

AUTOR
Grbac, Bruno prof. dr. sc.
DIMENZIJA
7,1 MB
NAZIV DATOTEKE
Izazovi međunarodnog tržišta.pdf

OPIS

Kvalitativne značajke – Opći karakter knjige: stručna – Stil pisanja: čitanje zahtijeva koncentraciju – Slikovni materijal: dijagrami, tablice, sheme – Podrška lakoj primjeni: primjeri – Značaj na tržištu: uobičajen – Prvenstveni čitatelji: marketinški stručnjaci, direktori, top menadžeri, studenti – Opseg bibliografije: opsežan Iz sadržaja: KONCEPCIJA MEĐUNARODNOG MARKETINGA/ Polazište međunarodnog marketinga/ Obilježje međunarodnog marketinškog okruženja/ Mađunarodni marketing i međunarodna trgovina/ DINAMIKA MEĐUNARODNOG OKRUŽENJA/ Snage u međunarodnom okruženju/ Analiza mogućnosti na međunarodnom tržištu/ Istraživanja međunarodnog tržišta/ OSVAJANJE MEĐUNARODNOG TRŽIŠTA/ Orijentacija na međunarodno tržište/ Strategija ulaska na međunarodno tržište/ Strategija širenja poslovanja na međunarodnom tržištu/ Strategija globalizacija/ ODREDNICE MEĐUNARODNOG MARKETINGA MIKSA/ Međunarodne strategije proizvoda/ Određivanje cijena na međunarodnom tržištu/ Međunarodni marketinški kanali distribucije i marketinška logistika/ Međunarodna integrirana marketinška komunikacija/ BUDUĆNOST MEĐUNARODNOG MARKETINGA/ Trendovi od utjecaja na međunarodnu marketinšku aktivnost/ Strateško određenje međunarodnog marketinga O knjizi: Poslovanje na međunarodnom tržištu odvija se pod utjecajem naglih i korjenitih promjena. Promjene su poznati termin i pojava, ali nikad kao do sada promjene na tržištu nisu bile tako složene i nisu se odvijale tako brzo. Poslovni subjekti koji djeluju ili planiraju djelovati na međunarodnom tržištu, rješavanju kompleksnosti odnosa i prilagođavanju promjenama pristupaju pažljivom analizom, integriranim pristupom i praćenjem ostvarenih rezultata poslovanja. Iz tih razloga implementacija međunarodnog marketinga postaje imperativ za poslovne subjekte koji žele opstati i razvijati se na međunarodnom tržištu. Za implementaciju međunarodnog marketinga potrebno je znanje o rješavanju složenih odnosa i problema na međunarodnom tržištu. Knjiga je namijenjena onima koji žele uspjeti na međunarodnom tržištu, bilo da se radi o menadžerima koji su angažirani ili se planiraju angažirati u razradi nastupa na međunarodno tržište ili o studentima na preddiplomskim i poslijediplomskim studijima.

Želite li pročitati knjigu?Izazovi međunarodnog tržišta u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor Grbac, Bruno prof. dr. sc.. Čitati Izazovi međunarodnog tržišta Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE