Koncept političke kulture

Koncept političke kulture - Welch, Stephen | Caritasspiritistcenter.org

...političke kulture je djelo autora Stephen Welch, nakladnika Politička kultura ... Gramscijev koncept hegemonije i politička transformacija ... ... . Pronađite djelo na webshopu Knjižare Ljevak. [email protected] +385 (0)1 4883 544. Besplatna dostava za narudžbe iznad 300 kn; Naručite u VBZ online knjižari poznati naslov Koncept političke kulture autora Welch, Stephen. Pronađite najbolje cijene uz najveći izbor! Brza dostava! KONCEPT POLITIČKE KULTURE. 200,00 kn 180,00 kn dostupno. Dodaj. ISBN: 978-953-258-017-4. POLITIČKA KULT ... PDF Politička kultura u - PFSA ... . 200,00 kn 180,00 kn dostupno. Dodaj. ISBN: 978-953-258-017-4. POLITIČKA KULTURA. Uvez: meki. Godina izdanja: 2009. O knjizi KONCEPT POLITIČKE KULTURE "Politička kultura jedan je od najpopularnijih i najzavodIjivijih pojmova u politologiji; ujedno i jedan od najkontroverznijih i najzbrkanijih." ... Politička kultura • Politička kultura podrazumijeva niz generaliziranih orijentacija pojedinaca prema različitim objektima politike, koje su posredovane domi...

INFORMACIJA

AUTOR
Welch, Stephen
DIMENZIJA
8,1 MB
NAZIV DATOTEKE
Koncept političke kulture.pdf

OPIS

Politička kultura jedan je od najpopularnijih i najzavodijivijih pojmova u politologiji; ujedno i jedan od najkontroverznijih i najzbrkanijih. Otkako je iskazan 1979, ovaj stavje u najmanju ruku postajao sve istinitijim. Posljednjih godina došlo je do oživljavanja teorijske debate o ovom pojmu i novih primjena u raznim akademskim disciplinama. K tome, njegova se upotreba široko rasprostrla među novinarima i televizijskim komentatorima; njegova se privlačnost na zabrinjavajući način proširila čak i na reklamne autore. Takvo stanje stvari baš ne ohrabruje upuštanje u opću kritiku političke kulture i istraživanje načina njene upotrebe. Isprva se čini kao da se istraživanje političke kulture razgranalo i proširilo onkraj točke na kojoj je uopće korisno govoriti o njoj pod jedinstvenom oznakom. Taj je prvi dojam do neke mjere točan, po tome što je, kakvi god bili zaključci ove studije, jasno da u ideji političke kulture ima nečega što će i dalje privlačiti politologe, historičare i analitičare-savjetnike: poput rane antropologijske ideje same kulture, ona prijeti da apsorbira sve što joj se nađe u blizini.

Želite li pročitati knjigu?Koncept političke kulture u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor Welch, Stephen. Čitati Koncept političke kulture Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE