Priča o Edgrau Sawtelleu

Priča o Edgrau Sawtelleu - Wroblewski, David | Caritasspiritistcenter.org

...i se svidjela Priča o Edgaru Sawtelleu. Zaklopio sam knjigu sa žaljenjem koje čitatelj osjeti samo nakon čitanja ponajboljih priča ... Istinita priča o Pinokijevu nosu Leif G. W. Persson - Jeftinije.hr ... . 'Gotovo je', pomislite, 'a sad dugo, dugo neću pročitati nešto tako dobro...' Jer u konačnici, ovo nije priča o psima niti o srcu Amerike - iako je to pravo američko štivo. Priča o Edgaru Sawtelleu. Jezik izdanja: Hrvatski Broj stranica: 464 Uvez: Meki Prevoditelj: Marina Horkić Nakladnik: V.B.Z. Godina izdanja: 2010 ISBN Rođen nijem, četrnaestogodišnji dječak Edgar Sawtelle vodi idiličan život sa svojim roditeljima n ... PRIČA O EDGARU SAWTELLEU - Mojaknjiga Katarina Zrinski ... .B.Z. Godina izdanja: 2010 ISBN Rođen nijem, četrnaestogodišnji dječak Edgar Sawtelle vodi idiličan život sa svojim roditeljima na farmi u...

INFORMACIJA

AUTOR
Wroblewski, David
DIMENZIJA
8,1 MB
NAZIV DATOTEKE
Priča o Edgrau Sawtelleu.pdf

OPIS

Svjetski bestseler prodan u više od milijun primjeraka Rođen nijem, četrnaestogodišnji dječak Edgar Sawtelle vodi idiličan život sa svojim roditeljima na farmi u zabitom dijelu Wisconsina. Sawtelleovi već generacijama uzgajaju pse, jednu gotovo nestvarnu i superiornu rasu, a Edgar ima posebno prisan odnos sa psima. Kujica Almondine Edgarova je najvjernija prijateljica i saveznica koja razumije čak i njegov jezik nijemih. No kad se na farmu neočekivano vrati Claude, Edgarov stric, nekoć miran dom Sawtelleovih počinju potresati previranja. Edgarov otac iznenada umire, a Claude se uspijeva uplesti u život na farmi i privući simpatije Edgarove majke… Očajan i zbunjen, Edgar pokušava dokazati da je Claude umiješan u smrt njegova oca, no taj mu se plan obija o glavu – prisiljen je pobjeći, zajedno s tri mlada psa uz čiju se pomoć mora naučiti preživjeti u divljini. Međutim, potreba za suočavanjem s očevim ubojicom i odanost psima Sawtelleovih vraćaju ga kući… David Wroblewski vješt je pripovjedač koji zapanjujućim prizorima i dinamičnom, majstorskom naracijom plete napetu obiteljsku sagu, zanimljivo istraživanje granica jezika i suvremeno djelo klasičnih razmjera koje je nemoguće ispustiti iz ruku. Silno mi se svidjela Priča o Edgaru Sawtelleu. Zaklopio sam knjigu sa žaljenjem koje čitatelj osjeti samo nakon čitanja ponajboljih priča. ‘Gotovo je’, pomislite, ‘a sad dugo, dugo neću pročitati nešto tako dobro…’ Jer u konačnici, ovo nije priča o psima niti o srcu Amerike – iako je to pravo američko štivo. Ovo je roman o ljudskome srcu i tajnama koje ga nastanjuju, koje razumijemo, ali ih ne umijemo izreći. Divna, tajanstvena, duga i utažujuća priča – čitatelj koji uzme u ruke ovu knjigu, ući će u jedan bogatiji svijet. Zavidim mu na tom putovanju. Malo je knjiga koje čitam iznova, život je prekratak za to. Ali ovu hoću. Stephen King Vrhunski i nezaboravno. Washington Post Book World Priča koja će vas sasvim obuzeti… Ovo je knjiga koja se ne može zaboraviti; od srca je preporučujemo. Library Journal Knjiga koju morate pročitati ovoga ljeta… People Magazine Filmska prava otkupio je Universal Pictures. Producenti filma: Playtone (Tom Hanks & Gary Goetzman) i Harpo (Oprah Winfrey & Kate Forte)

Želite li pročitati knjigu?Priča o Edgrau Sawtelleu u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor Wroblewski, David. Čitati Priča o Edgrau Sawtelleu Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE