Windows 7

Windows 7 - Milijaš, Ljiljana | Caritasspiritistcenter.org

... ... скачать Windows 7 через торрент ... ... скачать Windows 7 через торрент ... 7 is an operating system that was produced by Microsoft and released as part of the Windows NT fa...

INFORMACIJA

AUTOR
Milijaš, Ljiljana
DIMENZIJA
7,1 MB
NAZIV DATOTEKE
Windows 7.pdf

OPIS

Knjiga je prilagođena korisniku koji računalo upotrebljava kao oruđe za svoj rad bilo kod kuće ili u uredu i kao kućni centar za zabavu, informiranje, i edukaciju. Tekst je lišen suvišnog tehničkog detaljiziranja (osim nužnog za razumijevanje opisanih stvari) i beskonačnog opisivanja, a autori su se „ograničili“ na svakodnevno korištenje računala i situacije u kojima se korisnik može pronaći. Gdje je to bilo potrebno, iznesena materija dodatno je potkrijepljena primjerima. Dakle, knjiga će biti vrlo zanimljiva kako potpunim početnicima, tako i ponešto iskusnijima koji su svladali osnove, ali nisu usudili se dublje zagrepsti ispod površine. Windows 7 u najvećoj mjeri lokaliziran je za hrvatsko tržište. U knjizi je opisana hrvatska inačica, a kako se ne bi stvarala dodatna pomutnja, korištena je terminologija iz samog operacijskog sustava. Prilikom prvog spominjanja naredbi uz hrvatski naziv, kurzivom u zagradi pisani su i engleski nazivi naredbi. Knjiga sadrži 344 stranice u boji sa preko 500 slika i ilustracija.

Želite li pročitati knjigu?Windows 7 u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor Milijaš, Ljiljana. Čitati Windows 7 Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE