Pas – moj kućni ljubimac

Pas – moj kućni ljubimac

...ni ljubimac pas. Oduvek mi je bila želja da imam psa i ta želja se ostvarila za moj deveti rođendan, kada sam od mame i tate dobio na poklon štene sibirskog haskija ... Šta vam poručuje kućni ljubimac? Uz pomoć ovih 18 tajnih signala... ... . Budući da je bio mali i pufnast, kao plišana igračka, dali smo mu ime Meda. Tema Moj kućni ljubimac je vrlo jednostavna i precizno određena, pa teško da je možete promašiti, kak ose to inače kaže. A tu se opet vraćamo na ono da je najbolje da pišete istinu. Dakle, pod uslovom da imate više kućnih ljubimaca, neophodno je da odlučite među životinjama koje su vaši kućni... II►PAS - moj kućni ljubimac Knjiga je nov ... Moj kućni ljubimac sastav - Sastavi iz Srpskog ... . Dakle, pod uslovom da imate više kućnih ljubimaca, neophodno je da odlučite među životinjama koje su vaši kućni... II►PAS - moj kućni ljubimac Knjiga je nova, meki uvez. Šaljem poštom na vaš trošak. PAS - moj kućni ljubimac. Cijena. 50 kn ~ 7 €. Moj...

INFORMACIJA

AUTOR
DIMENZIJA
8,1 MB
NAZIV DATOTEKE
Pas – moj kućni ljubimac.pdf

OPIS

Priručnik Pas – moj kućni ljubimac obuhvaća potpuni pregled njege vašeg psa ili štenca.Knjiga sadrži sve informacije koje vam trebaju da bi vas pas bio zadovoljan i zdrav. U priručniku ćete pronaći: – sve o odabiru prikladnog psa, – pripremama za dolazak štenca ili psa, odgoju i školovanju, – prehrani i njezi psa, – spolnom ponašanju i razmnožavanju, – nametnicima, – bolestima, ozljedama i veterinarskim postupcima, – prvoj pomoći, – pasminama.

Želite li pročitati knjigu?Pas – moj kućni ljubimac u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor . Čitati Pas – moj kućni ljubimac Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE