Samoobrana za žene

Samoobrana za žene - Soo-Warr, Lavinia | Caritasspiritistcenter.org

...a treninzi za žene usmjereni su na sve realistične tehnike i taktike samoobrane ... Samoobrana za žene - Naklada Veble ... . Safe & Fit program za žene sadrži idealan omjer Krav Maga tehnika samoobrane i kondicijskih elemenata. Samoobrana za žene u Kući aikida namijenjena je svim ženama koje se žele osloniti na sebe u nesigurnim vremenima. Prijava na treninge na [email protected] ili 091 5123 149. Samoobrana za žene. Posted by K13mM. Categories Novosti. Moraju se prikupljati i obrađivati samo osobni podaci koji ... Samoobrana za žene ... . Categories Novosti. Moraju se prikupljati i obrađivati samo osobni podaci koji su nužni za ostvarenje priopćene svrhe. Že...

INFORMACIJA

AUTOR
Soo-Warr, Lavinia
DIMENZIJA
8,9 MB
NAZIV DATOTEKE
Samoobrana za žene.pdf

OPIS

Samoobrana za žene – Lak i učinkovit način samozaštite prikladan za osobe nevješte borilačkim vještinama Sve žene bi trebale znati kako se zaštititi. Ali samoobrana je puno više od poznavanja nekoliko tehnika za odbijanje tjelesnih napada. Samoobrana za žene objašnjava sve ideje i donosi praktične tehnike da se zaštitite u brojnim situacijama.

Želite li pročitati knjigu?Samoobrana za žene u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor Soo-Warr, Lavinia. Čitati Samoobrana za žene Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE