U susret 2012.

U susret 2012. - Jordan, Ken (ur.) | Caritasspiritistcenter.org

... susret 2012 Knjiga U susret 2012 (jos aktualna bez obz na naslov) novo ... B92 - Internet, Radio i TV stanica - najnovije vesti iz Srbije i sveta ... . Www.vedskaakademija.rsTrenutno smo u vremenskom procepu imeđu starog i novog doba. Jedna od niti majanskog proročanstva jeste to da 2012. označava ulazak u... U susret 2012. je provokativna zbirka eseja koja je ujedinila neke od najpoznatijih vizionara, pisaca, filozofa, novinara, aktivista i online pionira u istraživanju evolucije svijesti, granica politike i znanosti... O knjizi - U SUSRE ... Zbirka eseja U susret 2012. - Net.hr ... ... O knjizi - U SUSRE...

INFORMACIJA

AUTOR
Jordan, Ken (ur.)
DIMENZIJA
6,1 MB
NAZIV DATOTEKE
U susret 2012..pdf

OPIS

Diljem svijeta mnoge tradicijske kulture vide naše vrijeme kao epohu promjene – iz četvrtog svijeta u Peci. Na području Yucatana u Meksiku od drugog do devetog stoljeća klasične su Maye razvili naprednu civilizaciju sa sustavom znanja koji se temeljio na proučavanju astronomskih ciklusa i istraživanju neuobičajenih stanja svijesti. Spomenici pokazuju da su Maye označili rijetku pomrčinu središta galaksije prema suncu na zimski solsticij 21. prosinca 2012. kao prijelaz između svjetskih razdoblja. Posve jasno je da se čovječanstvo suočava s ozbiljnim prijetnjama po svoje postojanje i društvo se mora promijeniti ili će život na planetu biti ugrožen. Priređivači zbirke eseja U susret 2012. ne pretendiraju na to da znaju što će se dogoditi na taj dan. Dijelom se nadaju da se neće dogoditi ništa jer, ako je ta pretpostavka točna, naš bi svijet u neposrednoj budućnosti mogao pretrpjeti neizmjerna stradanja. Današnja učestalost suša, poplava, šumskih požara, nereda zbog gladi, otplata dugova samo su blagi pokazatelji onoga što nas čeka. Žestina krize mogla bi biti pogubna za suvremeno čovječanstvo koje vjeruje da ga njegova tehnologija štiti od brutalnog preživljavanja. Neki, možda mnogi, neće preživjeti. U susret 2012. je provokativna zbirka eseja koja je ujedinila neke od najpoznatijih vizionara, pisaca, filozofa, novinara, aktivista i online pionira u istraživanju evolucije svijesti, granica politike i znanosti, medicine i spolnosti, šamanizma i urbanog ratarstva u ponudi širokog spektra drukčijih ideja i razmišljanja.

Želite li pročitati knjigu?U susret 2012. u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor Jordan, Ken (ur.). Čitati U susret 2012. Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE