Parodontologija stomatološki atlas

Parodontologija stomatološki atlas - Rateitschak-Pluss, Edith M. | Caritasspiritistcenter.org

...e u VBZ online knjižari poznati naslov Parodontologija stomatološki atlas autora Rateitschak-Pluss, Edith M ... PDF Beograd STOMATOLOGIJA - Data STATUS ... ., Rateitschak, Klaus H., Wolf, Herbert F.. Pronađite najbolje cijene uz najveći izbor! Brza dostava! Herbert F. Wolf Klaus H. Rateitschak Edith M. Rateitschak-Pluss PARODONTOLOGIJA - Stomatološki atlas Parodontološki atlas autora Wolfa i Rateitschaka koji je objavljen prvi put 1984., a sada izlazi kao 3. izdanje, godinama se smatra jednim od najboljih atlasa iz područja parodontologije. U mnogo čemu se razli ... PDF KATEDRA ZA ORALNU HIRURGIJU - Stomatološki fakultet sa ... ... . izdanje, godinama se smatra jednim od najboljih atlasa iz područja parodontologije. U mnogo čemu se razlikuje od postojećih udžbenika i monografija i istodobno je daleko više od atlasa, posebice ovo izdanje koje je opsežno prerađeno i prošireno. Parodontolo...

INFORMACIJA

AUTOR
Rateitschak-Pluss, Edith M.
DIMENZIJA
8,9 MB
NAZIV DATOTEKE
Parodontologija stomatološki atlas.pdf

OPIS

Parodontološki atlas koji je objavljen prvi put 1984. godine smatra se jednim od najboljih atlasa iz područja parodontologije. U mnogo čemu se razlikuje od postojećih udžbenika i monografija i istodobno je daleko više od atlasa, posebice ovo izdanje koje je opsežno prerađeno i prošireno. O uspješnosti i popularnosti prethodnih izdanja govori i podatak da je do sada preveden na šest svjetskih jezika. Prijevodom na hrvatski jezik Rateitschakov atlas koristit će studentima dodiplomskog i poslijediplomskog studija, nastavnicima te stomatolozima praktičarima i specijalistima parodontolozima. Isto tako bit će od koristi i dentalnim higijeničarima. Ovaj prijevod je prvi atlas iz parodontologije kod nas i umnogome će doprinijeti poboljšanju nastave te razvoju i popularizaciji parodontologije kao struke. Parodontologija je nezaobilazna stomatološka disciplina i svima nama koji se bavimo posebice nastavom vrlo je teško odabrati, još više napisati udžbenik koji bi zadovoljavao kriterije i potrebe kako studenata tako i praktičara. Većina monografija i udžbenika su zastarjeli i prije nego se pojave na policama, često ne uključuju najnovije informacije i upute o njihovoj kliničkoj primjeni. Ovaj udžbenik je iznimka. u mnogobrojnim poglavljima, počevši od građe parodonta pa do terapijskih postupaka, na jedan iznimno originalan i jednostavan način zaokružena je kompletna parodontologija i omogućeno je učinkovito prenošenje kako teoretskih tako i kliničkih koncepata. Mnogobrojne kliničke fotografije i ilustracije izrađene su izuzetno profesionalno i po tome je ovaj atlas jedinstven i originalan.

Želite li pročitati knjigu?Parodontologija stomatološki atlas u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor Rateitschak-Pluss, Edith M.. Čitati Parodontologija stomatološki atlas Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE