Posljednji papa

Posljednji papa - Rocha, Luis Miguel | Caritasspiritistcenter.org

...a: Prolistao sam svih 112 latinskih fraza i nijedna nije uključivala ime pape, osim 112-te, posljednje fraze Petrus Romanus ... Stiže li nam Nostradamusov crni papa, posljednji u povijesti? ... ... Posljednji papa (The Last Pope?) - MojTV ... a: Prolistao sam svih 112 latinskih fraza i nijedna nije uključivala ime pape, osim 112-te, posljednje fraze Petrus Romanus. Stoga treba imati na umu... Službena vatikanska reakcija u korijenu je sasjekla svaku sumnju o uzroku tog neočekivanog događaja: Papa, čovjek krhka zdravlja, doživio je srčani udar. Godina je 2006. Papa Grgur XVI. bio je uoči izbora...

INFORMACIJA

AUTOR
Rocha, Luis Miguel
DIMENZIJA
7,1 MB
NAZIV DATOTEKE
Posljednji papa.pdf

OPIS

Godina je 1978. Dana 29. rujna svijet je zatekla vijest o iznenadnoj smrti pape Ivana Pavla I., čovjeka koji je za vrhovnog katoličkog poglavara izabran samo trideset i tri dana ranije. Službena vatikanska reakcija u korijenu je sasjekla svaku sumnju o uzroku tog neočekivanog događaja: Papa, čovjek krhka zdravlja, doživio je srčani udar. Godina je 2006. Novinarka Sarah Monteiro vraća se s godišnjeg odmora u svoj londonski apartman. Tamo je čeka omotnica s dva neobična dokumenta: popis imena i šifrirana poruka. Od tog je trenutka njezin život u opasnosti, usisan u vrtlog događaja u koji su uključeni beskrupulozni crkveni poglavari, korumpirani političari i plaćenici spremni svoju dušu prodati onome tko najviše plati. Za mnoge, došao je trenutak istine: što se doista dogodilo tijekom kratkog pontifikata Ivana Pavla I.? Kakvi su to planovi naglo prekinuti one zlokobne noći? I najzad, tko je mogao imati koristi od njegove smrti?

Želite li pročitati knjigu?Posljednji papa u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor Rocha, Luis Miguel. Čitati Posljednji papa Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE