Solidno srce

Solidno srce - Ćirić, Zoran | Caritasspiritistcenter.org

...u "Solidno srce" čini 20 novih ljubavnih priča koje kao da nam donose jednog zrelijeg i, nekako, nežnijeg Zorana Ćirića ... Blogger.ba - knjige - verzija za printanje ... . Knjigu ''Solidno srce'' čini 20 novih ljubavnih priča koje kao da nam donose jednog zrelijeg i, nekako, nežnijeg Zorana Ćirića. Ovde je dalja, gotovo opsesivna mitologizacija nišvilskog kulturnog i kriminalnog miljea i podzemlja privremeno obustavljena i delimično gurnuta u stranu da napravi prostor za intenzivan muško-ženski dijalog ... Knjigu 'Solidno srce' čini 20 ljubavnih priča. Ovdje je dalja, gotovo opsesivna mitologizacija nišvilskog kulturnog i ... Solidno srce, Zoran Ćirić - nabava.net ... ... Knjigu 'Solidno srce' čini 20 ljubavnih priča. Ovdje je dalja, gotovo opsesivna mitologizacija nišvilskog kulturnog i kriminalnog miljea i podzemlja Booksina terasa otvorena je svakim danom (osim ponedjeljka) od 10 do 21h, nedjeljom od 10 do 18h. Solidno srce manje je od solidnog d...

INFORMACIJA

AUTOR
Ćirić, Zoran
DIMENZIJA
5,4 MB
NAZIV DATOTEKE
Solidno srce.pdf

OPIS

20 NOVIH LJUBAVNIH PRIČA KOJE OTKRIVAJU JEDNOG SASVIM NOVOG ZORANA ĆIRIĆA! Knjigu ”Solidno srce” čini 20 novih ljubavnih priča koje kao da nam donose jednog zrelijeg i, nekako, nežnijeg Zorana Ćirića. Ovde je dalja, gotovo opsesivna mitologizacija nišvilskog kulturnog i kriminalnog miljea i podzemlja privremeno obustavljena i delimično gurnuta u stranu da napravi prostor za intenzivan muško-ženski dijalog na temu ljubavi, seksa, prevara, izdaja, vernosti, prijateljstava, veza, budućnosti, alkohola, droga, robnih marki, gradova, zemalja, kontinenata, putovanja, abortusa, bolesti, smrti, smisla života i svemira. Kroz veštu upotrebu čitavog niza novih narativnih glasova Zoran Ćirić u ”Solidnom srcu” otkriva potpuno svež pripovedački senzibilitet a poslovični južnjački mačizam ovim delom dobija sasvim novo, posebno tumačenje. Pripovedači ovih priča neretko su žene, jake, lude, bizarne, arogantne, samosvojne, energičnije i rečitije i definitivno u boljem skladu sa samima sobom od muških likova u knjizi. Ovo je knjiga u kojoj su žene možda i više mačo od samih muškaraca. A to što se nekom, povrh svega, može učiniti neobičnom činjenica da zbirka priča pisana po naslovima kompilacije „Marvin Gaye’s 15 Greatest Hits“ ima ukupno 20 naslova – pa, i to je samo krajnje uklopljivi deo Ćirićeve dobro nam poznate literarne i svakojake iščašenosti po kojoj je Magični čuven ne samo u rodnom Niš(vil)u već i u čitavoj zemlji Srbiji a, biće, i šire i dalje od toga.

Želite li pročitati knjigu?Solidno srce u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor Ćirić, Zoran. Čitati Solidno srce Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE