Kolači

Kolači

... za kolače i torte direktno iz moje kuhinje ... Koláče ... ... Kolači - Recepti za kolače ... za kolače i torte direktno iz moje kuhinje. Zajedno sa slikama i postupkom izrade kolači će za vas biti jednostavniji. Torte i postupci dekoracije. ^ "Jak šly české koláče do světa. Američané 'kolaches' milují". Lidovky.cz. Recepti za torte i kolače sa slikama. Brze voćne torte i čokoladne torte, brzi kolači, posni i domaći kolači, na BrziKolaci.com. ...

INFORMACIJA

AUTOR
DIMENZIJA
7,1 MB
NAZIV DATOTEKE
Kolači.pdf

OPIS

Kolači na žličicu, iz pećnice i mignoni, idealni za kraj objeda ili večere, ili kao slasno predjelo. Pored osamdeset prijedloga za pripremanje slasnih kolača, a da se pritom nije zaboravilo na prirodnu povezanost užitka i boljitka, što je nužnost svake zdrave prehrane. Svi recepti su objašnjeni vrlo jasno i lako se izvode, obogaćeni su fotografijama koje prikazuju korak-po-korak postupak za svaki kolač. Vrijeme, težina pripreme, sadržane kalorije i savjeti o vinima koja upotpunjuju svaki recept.

Želite li pročitati knjigu?Kolači u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor . Čitati Kolači Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE