Islam u 3. mileniju

Islam u 3. mileniju - Hofmann, Murad Wilfried | Caritasspiritistcenter.org

... 3. mileniju - procvat religije, opasnost ili spas? Murad Wilfried Hofman tvrdi da ce u XXI stoljecu Islam znatno utjecati na razvoj danasnjeg svijeta, mozda kao terapija koja ce Zapad Murad W ... Мольба об исцелении - Islam.click ... ... Muslimanske manjine u mišljenju Jusufa el-Karadavija - AKOS ... 3. mileniju - procvat religije, opasnost ili spas? Murad Wilfried Hofman tvrdi da ce u XXI stoljecu Islam znatno utjecati na razvoj danasnjeg svijeta, mozda kao terapija koja ce Zapad Murad W.Hofmann "ISLAM U 3.MILENIJU" Murad Wilfried Hofmann "ISLAM U 3.MILENIJU" OLX PRO. ISLAM U 3. MILENIJU - procvat religije, opasnost ili spas? Islam se temelji na pet zaduženja: srčanog, jezičnog i djelima potvrđenog očitovanja pripadnosti vjeri islamu (kelime-i-šehadet), obavljanja pet dnevnih molitvi, posta u mjesecu...

INFORMACIJA

AUTOR
Hofmann, Murad Wilfried
DIMENZIJA
7,1 MB
NAZIV DATOTEKE
Islam u 3. mileniju.pdf

OPIS

Islam u 3. mileniju – procvat religije, opasnost ili spas? Murad Wilfried Hofman tvrdi da ce u XXI stoljecu Islam znatno utjecati na razvoj danasnjeg svijeta, mozda kao terapija koja ce Zapad spasiti od samoga sebe u slucaju da Zapad u Islamu prepozna gorki lijek koji mu je neophodan da prezivi kao uspjesna civilizacija, naravno, uz uvjet da islamski svijet prethodno izvrsi moralnu i strukturalnu obnovu.

Želite li pročitati knjigu?Islam u 3. mileniju u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor Hofmann, Murad Wilfried. Čitati Islam u 3. mileniju Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE