Moraš jednom i pucat, nemoš samo dodavat!

Moraš jednom i pucat, nemoš samo dodavat! - Batinović, Ante | Caritasspiritistcenter.org

...AJEŠ, nigdje ne upisuj CVC/CVV broj svoje debitne ili kreditne kartice ... SVI SU PISALI O TOME: Milena Dravić američku novinarku gađala je... ... . Za uplatu na tvoj račun, kupcu trebaš dati samo IBAN, ime i prezime! Ante Batinović: Moraš jednom i pucat, nemoš samo dodavat! (SP3). Start by marking "Moraš jednom i pucat, nemoš samo dodavat!" as Want to Read See a Problem? We'd love your help. Let us know what's wrong with this preview of Moraš jednom i pucat, nemoš samo dodavat! by Ante Batinović. Stoga je knjiga "Moraš jednom i pucat, nemoš samo dodavat!", knjiga ... Batinović Ante:Moraš jednom i pucat, nemoš samo dodavat!... ... . Stoga je knjiga "Moraš jednom i pucat, nemoš samo dodavat!", knjiga osobitih emocija, intimistički portret vjernog fana i prijatelja. Rekli bismo, upravo onakva kakva priliči nogometnom genij...

INFORMACIJA

AUTOR
Batinović, Ante
DIMENZIJA
8,1 MB
NAZIV DATOTEKE
Moraš jednom i pucat, nemoš samo dodavat!.pdf

OPIS

Slaven Bilić otkriva Anti Batinoviću priču o svom životu, nogometu, glazbi, politici i budućim planovima… Premda zamišljena kao biografija Slavena Bilića, knjiga glazbenog kritičara i novinara Ante Batinovića, osim što motri etape iz života i karijere poznatog nogometaša i aktualnog izbornika, ide dalje i izmiče strogim pravilima biografizma. Ona je prije portret mnogolikih svjetonazora Slavena Bilića, nego klasično napisana biografiji. Mjesto autorova i izbornikova susreta najčeće je mistični splitski kafić Sing Sing, sugovornici u opuštenoj atmosferi, u diktafon, pričaju o životu i postojanju uopće, o svakodnevici, o Bilićevim nogometnim i trenerskim fazama, o glazbi i businessu, o politici, djetinjstvu i odrastanju, o sklonostima i planovima… Ono po čemu se, međutim, Batinovićeva knjiga izdvaja iz svega što je dosad napisano, ili će biti napisano o Biliću, zasigurno je kut iz kojeg se tretira njegova građanska i profesionalna osoba. Autoru ne pada na pamet objektivizirati vlastiti predmet, ne pada mu na pamet da se drži faktografije kao pijan plota ili da čačka po Bilićevoj privatnosti. Njega naprosto ne zanimaju iznutrice medijskog žutila. Slaven Bilić u njegovoj je knjizi voljen i dostojan svakog poštovanja. Kad kažemo voljen, važno je znati da pritom mislimo, kako je uostalom i red, na potpuno nekritičku ljubav. Stoga je knjiga Moraš jednom i pucat, nemoš samo dodavat!, knjiga osobitih emocija, intimistički portret vjernog fana i prijatelja. Rekli bismo, upravo onakva kakva priliči nogometnom geniju Slavenu Biliću.

Želite li pročitati knjigu?Moraš jednom i pucat, nemoš samo dodavat! u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor Batinović, Ante. Čitati Moraš jednom i pucat, nemoš samo dodavat! Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE