Liječenje povrćem (M-Ž)

Liječenje povrćem (M-Ž) - Lesinger, Ivan | Caritasspiritistcenter.org

...bro. Previous Post. Liječenje voćem A-L - Ivan Lesinger ... Liječenje Povrćem (M - Ž), Ivan Lesinger | Abrakadabra web shop ... . II►Ivan Lesinger: Liječenje povrćem (M-Ž) Prodajem knjigu sa slike u cijenu nije uračunata pošatrina. Liječenje Povrćem (M - Ž), Ivan Lesinger. MultiPlusCard bodovi 19. Nakon toga slijede dvije knjige LIJEČENJE POVRĆEM u kojima je autor prikazao liječenje povrćem i obradio oko 60 vrsta povrća koje najčešće upotrebljavamo opisavši ljekovita svojstva svakog povrća posebno. Liječenje povrćem ... LIJEČENJE POVRĆEM (M - Ž) - Ivan Lesinger... | superknjizara.hr ... . Liječenje povrćem...

INFORMACIJA

AUTOR
Lesinger, Ivan
DIMENZIJA
7,1 MB
NAZIV DATOTEKE
Liječenje povrćem (M-Ž).pdf

OPIS

Ivan Lesinger gotovo je cijeli svoj život posvetio ljekovitom bilju. Od dvanaeste godine života sakuplja ljekovito bilje, ponukan teškom bolešću majke. Duboka vjera, molitva i ljekovitost bilja odredile su njegov život. Neprekidno učeći i usavršavajući se Lesinger posljednjih petnaestak godina gotovo profesionalno izučava ljekovito bilje i prirodu tražeći najbolje i ono što individualno može preporučiti svakom čovjeku, jer je njegovo geslo svaki čovjek ima svoju biljku. Biblioteka LJEKOVITO BILJE I ZDRAVLJE zamišljena je na sljedeći način: Prve četiri knjige čini KUĆNA BILJNA LJEKARNA u kojoj je dat pregled gotovo stotinjak najčešće upotrebljavanih biljaka u tradicionalnom lječenje kod kuće i u onome što zovemo tradicionalnom narodnom medicinom. Na kraju četvrte knjige pripremljeno je detaljno kazalo sa svojstvima biljaka te opisnih pojmova i bolesti, a dodano je i homeopatsko kazalo. Ovakva kazala pripremljena su i za ostale knjige (Liječenje povrćem, Liječenje voćem), a kod povrća je pridodan i povrtlarski kalendar s uputama kada što sijati i saditi. Nakon toga slijede dvije knjige LIJEČENJE POVRĆEM u kojima je autor prikazao liječenje povrćem i obradio oko 60 vrsta povrća koje najčešće upotrebljavamo opisavši ljekovita svojstva svakog povrća posebno.Sedma i osma knjiga u ovoj Biblioteci obrađuje LIJEČENJE VOĆEM. Na isti način, kao kod povrća, autor obrađuje šezdesetak najčešćih vrsta voća koje ljudi primjenjuju u narodnoj medicini s detaljnim opisima za koje se bolesti koje voće i na koji način koristi. Deveta i deseta knjiga iz ove biblioteke su LIJEČENJE ZAČINSKIM BILJEM, a jedanaesta i dvanaesta posvećene su LIJEČENJU SAMONIKLIM OTROVNIM BILJEM.

Želite li pročitati knjigu?Liječenje povrćem (M-Ž) u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor Lesinger, Ivan. Čitati Liječenje povrćem (M-Ž) Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE