Zar baš moram u školu? 6.izd

Zar baš moram u školu? 6.izd - Pilić, Sanja | Caritasspiritistcenter.org

...ručite u VBZ online knjižari poznati naslov Zar baš moram u školu? 6 ... M. Marušić: Plenković zna što radi - Portal Hrvatskoga ... ... .izd autora Pilić, Sanja. Pronađite najbolje cijene uz najveći izbor! Brza dostava! U knjizi Zar baš moram u školu? Sanje Pilić doznajte kakve brige muče glavnu junakinju koja nakon zanimljivog i ispunjenog ljeta provedenog na moru treba krenut Imam sasvim nove zadatke: ići u školu i učiti. Prvi put idem u prvi razred. Priznajem da me strah. Bojim se klupa, školskog zvona, ranog ustajanj ... Zar baš moram u školu? - Sanja Pilić | Knjiga.ba knjižara ... . Priznajem da me strah. Bojim se klupa, školskog zvona, ranog ustajanja i čitanja. Jao! Imam i novi strah, znači! U knjizi Zar baš moram u školu? Sanje Pilić doznajte kakve brige muče glavnu junakinju koja nakon zanimljivog i ispu...

INFORMACIJA

AUTOR
Pilić, Sanja
DIMENZIJA
2,1 MB
NAZIV DATOTEKE
Zar baš moram u školu? 6.izd.pdf

OPIS

…Došla sam s mora.Crna sam kao crnkinja. A kosa mi je plava. I sva sam još morska. Morskozaljubljena, zapletena u ribarske mreže, začarana jednim Ivanom iz Rovinja.Jednim Markom iz Splita.Hm, i jednim Kristijanom iz Pule.Ups!Nisam to smjela priznati. Trebam glumiti pristojnu djevojčicu, počinje škola, a meni se neeeee ideeee u školu.Neee ideee!Otišla sam teti doktorici sama samcata i rekla da bih uzela bolovanje. Moja mama često uzima bolovanje i onda hoda po stanu u najgroznijim kućnim haljinama, posprema, poziva goste i potajno piše pjesme. Telefonira. Kad je netko nazove namješta iznemogli glas i izmišlja da ima temperaturu i da je bole kosti. Zaključim li da laže, objašnjava mi kako je umorna od života, a biti umoran je bolest….. U knjizi Zar baš moram u školu? Sanje Pilić doznajte kakve brige muče glavnu junakinju koja nakon zanimljivog i ispunjenog ljeta provedenog na moru treba krenuti u školu.

Želite li pročitati knjigu?Zar baš moram u školu? 6.izd u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor Pilić, Sanja. Čitati Zar baš moram u školu? 6.izd Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE