Povratak u Barsaloi

Povratak u Barsaloi - Hofmann, Corinne | Caritasspiritistcenter.org

... u Barsaloi book. Read 68 reviews from the world's largest community for readers ... ZUZI obrt za trgovinu i uslužne djelatnosti ... . Proslo je skoro cetrnaest godina od mog bekstva sa tada jednoip... Povratak u Barsaloi - Corinne Hofmann. Povratak u Barsaloi. Korin Hofman. sa svojom malenom kćerkićom, Korin se vratila u leto 2004. godine kako bi se ponovno susrela sa Lketingom i njegovom porodicom u njihovom selu, Barsaloi. Povratak u Barsaloi. Cena 660,00 RSD. sa svojom malenom kćerkićom, Korin se vratila u leto 2004. god ... Corinne hofmann: bijela masajka- povratak u barsaloi ... . sa svojom malenom kćerkićom, Korin se vratila u leto 2004. god...

INFORMACIJA

AUTOR
Hofmann, Corinne
DIMENZIJA
8,1 MB
NAZIV DATOTEKE
Povratak u Barsaloi.pdf

OPIS

Poslije fenomenalnoga uspjeha njezinih bestselerskih memoara, Corinne Hofmann se nakon mnogo godina vraća u voljenu Afriku. Četrnaest godina nakon bijega iz Kenije sa svojom malenom kćerkicom, Corinne se vratila u ljeto 2004. godine kako bi se ponovno susrela sa Lketingom i njegovom obitelji u njihovom selu, Barsaloiu. Nervozna i u bojazni kako će reagirati kad je ponovno vide, doživjela je olakšanje kada je dočekana bezrezervno od strane sviju koji su je se sjećali – bio je tu Lketinga, koji ju je još uvijek smatrao svojom prvom ženom, njegov brat James, sada učitelj u školi, te posebice Lketingina majka, koja se toliko savjesno brinula o Corinni svih ranijih godina. Corinne Hofmann ponovno posjećuje područja zemlje koju toliko strastveno voli, opisujući svojim poznatim i neizmjerno čitljivim stilom promjene koje je primijetila nakon svog izbivanja, te ponovno oživljava ugođaj i likove u masajskom selu. „Plemenitost afričkog seoskog života, uz osvrt na prateće nedaće, senzibilno su opisani i gledani dobrohotnim očima. -The Times Pohvale Bijeloj Masajki: „Poletna priča o ljubavi i pustolovini u suvremenoj Keniji. „Ona je izvanredan promatrač… Talentirana spisateljica koja u detalje opisuje posljedice strasti koja objedinjava elemente romance na odmoru s neprikladnim maštanjima o plemenitom divljem urođeniku. „Neodoljivo čitljivo… Bijela Masajka prodana je u četiri milijuna primjeraka i prema njoj je snimljen holivudski hit film… Corrine Hofmann je pogodila u zlatnu žicu.

Želite li pročitati knjigu?Povratak u Barsaloi u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor Hofmann, Corinne. Čitati Povratak u Barsaloi Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE