Ilustrirani priručnik za domaćinstvo

Ilustrirani priručnik za domaćinstvo - Marušić, Leonardo (ur.) | Caritasspiritistcenter.org

...ANI PRIRUČNIK ZA DOMAĆINSTVO 199.00 kn 100 ... : Ilustrirani priručnik za domaćinstvo - Antikvarijat Biblos ... .00 kn Vođenje kućanstva je vrlo složen proces: od donošenja pravih odluka o uređenju preko kuhanja brzih i izvrsnih jela do kreativnog aranžiranja cvijeća i njege kućnih biljaka, presudno je znati što treba činiti da bi se uštedjelo vrijeme i novac, uhodano održavati dom koji izvrsno izgleda. Ilustrirani priručnik za domaćinstvo količina Dodaj u košaricu ISBN: 9789532181555 Izdavač: Leo commerce d.o.o. Područje: Ostali obiteljski priručni ... Ilustrirani priručnik za domaćinstvo - KupiKnjigu ... .o.o. Područje: Ostali obiteljski priručnici Uvez: Tvrdi uvez SKU: VBZ-988653 Kategorija: Ostali obiteljski priručnici Jezik: Hrvatski Biblioteka: Leo commerce d.o.o. Godina izdanja: 2007 Format: 23,5*30,5 Broj stranica: 256 ILUSTRIRANI PRIRU...

INFORMACIJA

AUTOR
Marušić, Leonardo (ur.)
DIMENZIJA
8,1 MB
NAZIV DATOTEKE
Ilustrirani priručnik za domaćinstvo.pdf

OPIS

Praktični, korak-po-korak savjeti i prijedlozi za održavanje domaćinstvaVođenje kućanstva je vrlo složen proces: od donošenja pravih odluka o uređenju preko kuhanja brzih i izvrsnih jela do kreativnog aranžiranja cvijeća i njege kućnih biljaka, presudno je znati što treba činiti da bi se uštedjelo vrijeme i novac, uhodano održavati dom koji izvrsno izgleda. U ovom nezaobilaznom priručniku, postoje brojne korisne ideje koje će vam upravo u tome pomoći. Poglavlje Osnovni kućni poslovi nudi vam, korak-po-korak, najbolje načine kako oličiti zidove i drvenariju, postaviti zidne tapete, postaviti zidne i podne pločice, ostale podne obloge te kako dodati posebne detalje u prostoriju, od polica do ukrasnih stropnih vijenaca i podnih letava.

Želite li pročitati knjigu?Ilustrirani priručnik za domaćinstvo u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor Marušić, Leonardo (ur.). Čitati Ilustrirani priručnik za domaćinstvo Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE