Iskustvo Božje riječi

Iskustvo Božje riječi - Vidović, Marinko | Caritasspiritistcenter.org

...Iskustvo Božje riječi sadrži nedjeljne i blagdanske homilije za liturgijsku godinu A autora dr ... PPT - I. RIJEČ BOŽJA PowerPoint Presentation, free download - ID... ... . Marinka Vidovića, predstojnika Katedre Svetoga pisma Novoga Zavjeta Katoličkoga bogoslovnog... Opis proizvoda. Knjiga Iskustvo Božje riječi sadrži nedjeljne i blagdanske homilije za liturgijsku godinu A autora dr. Marinka Vidovića, predstojnika katedre Novoga zavjeta Katoličkoga bogoslovnog... Pregled bibliografske jedinice broj: 472314. Iskustvo Božje ... Iskustvo Božje riječi - Marinko Vidović: knjiga | KorisnaKnjiga.com ... . Iskustvo Božje ...

INFORMACIJA

AUTOR
Vidović, Marinko
DIMENZIJA
7,1 MB
NAZIV DATOTEKE
Iskustvo Božje riječi.pdf

OPIS

Knjiga Iskustvo Božje riječi sadrži nedjeljne i blagdanske homilije za liturgijsku godinu A autora dr. Marinka Vidovića, predstojnika katedre Novoga zavjeta Katoličkoga bogoslovnog fakulteta Sveučilišta u Splitu. Kao i u prvoj knjizi koja je sadžavala homilije za godinu C, i u ovoj drugoj knjizi su sabrane homilije nastale na osnovu liturgijskih svetopisamskih čitanja, koja autor posadašnjuje u svjetlu aktualne situacije suvremenoga čovjeka. Naslov knjige izabran je stoga što autor uglavnom slijedi Pavlov poslanični navještaj Božje riječi, gdje se zrcali osobno iskustvo sv. Pavla u susretu s osobom i navještajem Isusa Krista, kao i iskustvo crkvenih zajednica koje je utemeljio i kojima se pisanim putem obraća. Ova je knjiga namijenjena svima koji intenzivnije žele razmišljati o svetopisamskim čitanjima, a na poseban način je namijenjena svećenicima kojima ova razmišljanja mogu poslužiti kao poticaj i smjernice osobnoga razmišljanja, ali i kao koristan materijal za pripravu vlastitih homilija.

Želite li pročitati knjigu?Iskustvo Božje riječi u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor Vidović, Marinko. Čitati Iskustvo Božje riječi Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE