Kako prevoditi: Teoremi za prevođenje

Kako prevoditi: Teoremi za prevođenje - Ladmiral, Jean Rene | Caritasspiritistcenter.org

...ovati i prodavati nekretnine - Darko Vrljić (prir ... PDF Uputstva za prevođenje pravnih propisa EU ... .) Monetarna politika - Ivo Perišin. Ekonomika i društveni ciljevi - John Kenneth Galbraith. Stranica je stvorena za upoznavanje čitatelja s knjigama na hrvatskom, srpskom i engleskom jeziku. Za kupnju na internetskoj stranici Superknjižare potrebno je izvršiti registraciju odnosno kreirati korisnički račun i unos osnovnih podataka. Registraciju je moguće izvršiti prije procesa naručivanja ili tijekom njega. Društvene i humanističke znanosti. Lingvistika ... Jean Rene Ladmiral Kako prevoditi Teoremi za prevođenje ... . Društvene i humanističke znanosti. Lingvistika. Kako Prevoditi - Teoremi Za Prevođenje, Jean-Rene Ladmiral. Meki uvez. Naziv knjige. Kako Prevoditi - Teoremi Za Prevođenje. Biblioteka. Pismeno prevođenje, za razliku od usmenoga, daje prevoditelju vremena da razmisli o pri...

INFORMACIJA

AUTOR
Ladmiral, Jean Rene
DIMENZIJA
8,1 MB
NAZIV DATOTEKE
Kako prevoditi: Teoremi za prevođenje.pdf

OPIS

Ponovljeno izdanje jedne knjige dobra je prilika da pobliže odredimo situaciju u kojoj se nalazimo, smatram da nam je to čak na neki način i obaveza. Prvo izdanje ove knjige izašlo je prije 15 godina. U to vrijeme bio je to jedan od rijetkih radova koji su govorili o teoriji prevođenja – nakon onih koje su objavili pokojni Georges Mounin, Alfred Malblanc, Jean-Paul Vi-nay i Jean Darbelnet, Henri Meschonnic, pa čak i jedan esejist poput Valeryja Larbauda…, da spomenem samo tekstove na francuskom jeziku. Otada je postignut određen napredak na tom području, što omogućuje da se perspektive malo premjeste na druge horizonte, ali i zahtijeva stanovita prevrednovanja. Stoga nam se postavlja pitanje je li ova naša knjiga zadržala istu aktualnost ili je možda već zastarjela. U svakom slučaju, ovo je prilika da odredimo kakvo značenje.

Želite li pročitati knjigu?Kako prevoditi: Teoremi za prevođenje u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor Ladmiral, Jean Rene. Čitati Kako prevoditi: Teoremi za prevođenje Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE