Bajke Barda Beedlea

Bajke Barda Beedlea - Rowling, J. K. | Caritasspiritistcenter.org

...rda Beedlea zbirka je priča za djecu britanske spisateljice J ... The Tales of Beedle the Bard, Magical Realism and... | FFOS-repository ... . K. Rowling. Ta je zbirka priča spomenuta u knjizi Harry Potter i Darovi smrti, posljednjoj knjizi iz serijala o Harryju Potteru. Prvo je napravljeno samo sedam kopija knjige, a svaku je od njih ručno izradila i ilustrirala J. K. Rowling. Bajke Barda Beedlea - Svaka od pet osebujnih priča u "Bajkama barda Beedlea" čarobna je na svoj način, ali sve čitatelju oduzimaju dah.... ... bajke barda beedlea - Grad Löbau - PDF dokument ... .... ...

INFORMACIJA

AUTOR
Rowling, J. K.
DIMENZIJA
8,1 MB
NAZIV DATOTEKE
Bajke Barda Beedlea.pdf

OPIS

Svaka od pet osebujnih priča u “Bajkama Barda Beedlea” čarobna je na svoj način, ali sve čitatelju oduzimaju dah majstorskim spajanjem smiješnog i pogibeljnog.U popratnim komentarima koje potpisuje profesor Dumbledore uživat će i bezjaci i čarobnjaci, jer se među profesorovim promišljanjima o dubljem značenju bajki mogu pronaći i mnoge pikanterije o životu u Hogwartsu. Ovu ćemo jedinstvenu magičnu knjižicu, ilustriranu crtežima autorice J. K. Rowling, s veseljem čitati još dugi niz godina.

Želite li pročitati knjigu?Bajke Barda Beedlea u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor Rowling, J. K.. Čitati Bajke Barda Beedlea Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE