Snovolovka 1. dio

Snovolovka 1. dio - King, Stephen | Caritasspiritistcenter.org

...treban poseban dar da to shvati; mora samo pogledati u njezine oči, u kojima ima više straha nego zahvalnosti ... Hvatač snova, snovolovka ili dreamcatcher.....kako ga izraditi? ... ... Snovolovka 1. dio | Abrakadabra web shop ... treban poseban dar da to shvati; mora samo pogledati u njezine oči, u kojima ima više straha nego zahvalnosti. "Hvala... hvala vam", kaže ona. Odjednom, ona mjeri prostor između njih; ne želi da... Stephen King - Snovolovka 1 dio.pdf. Copyright. © © All Rights Reserved. SaveSave Stephen King - Snovolovka ...

INFORMACIJA

AUTOR
King, Stephen
DIMENZIJA
7,1 MB
NAZIV DATOTEKE
Snovolovka 1. dio.pdf

OPIS

Jednom davno u ukletom gradu Derryju (poznatom po događajima iz prijašnjih Kingovih romana) četvorica dječaka su se udružila i učinila nešto hrabro. Nešto neupitno dobro, možda i odlično. Nešto što će njihovim životima dati smjer koji oni nikada neće potpuno razumjeti. Dvadeset pet godina poslije svaki od njih ima svoj život i svoje probleme, no još uvijek su čvrsto povezani i svake godine u vrijeme lovne sezone okupljaju se u brvnari duboko u šumskim predjelima savezne države Maine. Kada dezorijentiran, no iritirajuće uporan izgubljeni lovac, nepovezano mrmljajući o svjetlima na nebu, upadne u njihovu brvnaru, njihov idilični zimski izlet pretvorit će se u noćnu moru. Uskoro će Beav, Henry, Pete i Jonesy biti uvučeni u zastrašujuću bitku za život s bićem koje očito dolazi iz drugog svijeta. Izvanzemaljac se neće zadovoljiti time da preuzme kontrolu nad jednim ljudskim bićem, njegov je konačni cilj mnogo ambiciozniji. U ispreplitanju horora i psihološke drame njihova jedina šansa za preživljavanje skrivena je u zajedničkoj prošlosti i u njihovu sudbonosnom susretu s neobičnim dječakom Dudditsom i tajanstvenoj Snovolovki koju im je dao na dar.

Želite li pročitati knjigu?Snovolovka 1. dio u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor King, Stephen. Čitati Snovolovka 1. dio Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE