Upoznaj svijet

Upoznaj svijet

... ... Upoznaj 3D svijet - YouTube ... ... Verbum | Upoznaj svijet - riznica općeg znanja za radoznalce ... e svijet - Riznica općeg znanja za radoznalce neodoljiva je knjiga za sve radoznale glavice, neumorne istraživače i one koji uvijek žele doznati i naučiti još više i više! Pred vama je prava riznica općeg znanja - knjiga za kojom ćete često posezati i koja će rasplamsavati vaše razgovore i druženja! Upoznaj svijet - Neodoljiva knjiga za sve radoznale glavice, neumorne istraživače i one koji uvijek žele doznati i naučiti još više i više! Pred vama je prava riznica općeg znanja - knjiga za kojom ćete često posezati i koja će rasplamsavati vaše razgovore i druženja! Ova knjiga otvorit će vam put u svijet činjenica Upoznaj svijet - riznica općeg znanja za radoznalce Neodoljiva knjiga za sve radoznale glavice, neumorne istraživače i one koji uvijek žele doznati i naučiti još više i više! Pred vama je prava riznica općeg znanja - k...

INFORMACIJA

AUTOR
DIMENZIJA
8,1 MB
NAZIV DATOTEKE
Upoznaj svijet.pdf

OPIS

Upoznaj svijet – riznica općeg znanja za radoznalce Neodoljiva knjiga za sve radoznale glavice, neumorne istraživače i one koji uvijek žele doznati i naučiti još više i više! Pred vama je prava riznica općeg znanja – knjiga za kojom ćete često posezati i koja će rasplamsavati vaše razgovore i druženja! Ova knjiga otvorit će vam put u svijet činjenica, informacija i spoznaja. Zavirite u više od 135 prozorčića koji donose pregršt zanimljivosti o životinjama, znanosti, sportu, povijesti, geografiji… Širok raspon tema predstavljen je na zanimljiv, sažet i jasan način te obogaćen ilustracijama. Ovo je sjajan dar za sve one koji vole zanimljive i nevjerojatne činjenice te nezaobilazan naslov svake kućne knjižnice. Knjiga je napravljena od visokokvalitetnog kartonskog papira, što ju čini izuzetno izdržljivom i stoga idealnom da se prenosi iz generacije u generaciju kao prava riznica vrijednih informacija i spoznaja.

Želite li pročitati knjigu?Upoznaj svijet u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor . Čitati Upoznaj svijet Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE