Ja slikovnica

Ja slikovnica - Waechter, Philips | Caritasspiritistcenter.org

...ca je knjiga s ilustracijama namijenjena djeci ... Ljubica Kolarić Dumić-"Ja se mraka ne bojim" ... . Sadržaj slikovnice je jednostavan i prilagođen djeci, a trebao bi se odlikovati likovno-estetskim i odgojno-obrazovnim kvalitetama. Prva slikovnica na hrvatskom jeziku, Mala obrazna Biblia, tiskana je 1854. Predstavljena slikovnica "JA" [KFK]. Nakon otvorenja Korčulanskog festivala književnosti, održan je prema planiranom programu prvi književni susret za učenike OŠ Petra Kanavelića u Korčuli. TATA SLIKOVNICA Sezona 1. 17 видео 500 ... TATA SLIKOVNICA Sezona 1 - YouTube ... . TATA SLIKOVNICA Sezona 1. 17 видео 500 просмотров Обновлен 21 и...

INFORMACIJA

AUTOR
Waechter, Philips
DIMENZIJA
8,1 MB
NAZIV DATOTEKE
Ja slikovnica.pdf

OPIS

Volim život i znam što želim. Imam veliko srce, volim se zabavljati. Pametan sam i lijep. Ali dođu i dani kad ni to nije dovoljno… Ovo je knjiga za svakoga tko nekoga voli. Otkrijte zašto! Philip Waecther rođen je 1968. u Frankfurtu na Majni, gdje i danas živi i radi kao grafičar i ilustrator. Njegova dojmljiva slikovnica “Ja” je godine 2004. uvrštena među najljepše njemačke knjige.

Želite li pročitati knjigu?Ja slikovnica u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor Waechter, Philips. Čitati Ja slikovnica Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE