Teorija svega

Teorija svega - Hawking, Stephen | Caritasspiritistcenter.org

...SVEGA. U etvrtom predavanju opisat u kako kvantna mehanika doputa curenje energije iz crnih TEORIJA SVEGA ... Teorija svega - svafizika.org ... . Tu je ideju u 1. stoljeu nae ere Ptolomej razradio u cjelovit kozmoloki model. Filozof-komičar Emili Levin govori (urnebesno) o nauci, matematici, društvu i načinu na koji je sve povezano. Ona je sjajan prevarant, buši rupe u našim učvršćenim idejama i osvetljava skrivene istine. Teorija Svega. 12. elokuuta 2016 ·. Teorija Svega. „Teorija sv ... Teorija svega ... . 12. elokuuta 2016 ·. Teorija Svega. „Teorija sv...

INFORMACIJA

AUTOR
Hawking, Stephen
DIMENZIJA
8,6 MB
NAZIV DATOTEKE
Teorija svega.pdf

OPIS

TEORIJA SVEGA – PODRIJETLO I SUDBINA SVEMIRA Briljantan znanstvenik vodi nas na fascinantno putovanje otkrića o svemiru Stephen Hawking predstavlja seriju od sedam svojih predavanja – pokrivaju sve od Velikog praska do crnih rupa i teorije struna – koja pokazuju ne samo briljantnost njegova uma nego i karakterističan Hawkingov humor. Veliki popularizator znanosti i briljantan znanstvenik, Hawking vjeruje kako prednosti teorijske znanosti trebaju biti načelno razumljive svakome, a ne samo nekolicini znanstvenika. Ovo je knjiga za svakoga tko je ikada pogledao u zvjezdano nebo i zapitao se čega tamo ima i kako je uopće nastalo.

Želite li pročitati knjigu?Teorija svega u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor Hawking, Stephen. Čitati Teorija svega Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE