U malu je uša đava TU

U malu je uša đava TU - Kljaković, Braić, Tisja | Caritasspiritistcenter.org

...e uša đava. Special cijena 107,10 kn Redovna cijena 119,00 kn ... HNK Split: Odgađa se predstava "U malu je uša đava" - Cronika ... . Jezik izvornika: hrvatski. U malu je uša đava roman je u pričama koji čitamo s osmijehom na licu prisjećajući se i vlastitih zgoda i nezgoda, vlastite obitelji i nekog sretnog, bezbrižnog vremena u kojem je sve bilo moguće i ostvarivo. Njezin prvijenac "U malu je uša đava" o djetinjstvu u Splitu 80-ih, ne silazi s ljestvica najčitanijih knjiga pa bi trebao zaživjeti i na daskama splitskog HNK. Jednom kada epidemiološke prilike to napokon dopuste. Svestr ... Tisja Kljaković Braić: U malu je uša đava ... . Jednom kada epidemiološke prilike to napokon dopuste. Svestrana i nadarena splitska umjetnica Tisja Kljaković Braić nerado staje pred kameru... U malu je uša đava book. Read 49 reviews from the world's largest community for readers. U MALU JE UŠA ĐAVA debitanski je prvijenac slikarice Tisje Kljaković Braić. Knji...

INFORMACIJA

AUTOR
Kljaković, Braić, Tisja
DIMENZIJA
8,3 MB
NAZIV DATOTEKE
U malu je uša đava TU.pdf

OPIS

U malu je uša đava Split osamdesetih još uvijek je podsjećao na Smojin Split iz Veloga mista i na Fellinijev Mediteran. U takvoj sredini prepunoj veselja i ludorija, u kojoj nema prave hijerarhije, odrastala je Tisja Kljaković Braić. Malena djevojčica pod zaštitom bake i dida, koja se skriva u kiosku, ne voli odlazak u vrtić, s didon ide na partiju karata u Hajduka, a sa susjedima na kupanje pod Marjanom. Od rođenja do početka rata, koji se podudara i s autoričinim odlaskom u srednju školu, pratimo obitelj – oca, majku, dida, baku, susjede iz iste zgrade i ulice u čijem je središtu protagonistica, vragolasta djevojčica, inteligentna, darovita i pomalo razmažena. Kroz niz zabavnih priča, s mješavinom smijeha i suza pratimo tipično dalmatinsko i mediteransko djetinjstvo prepuno radosti, povjerenja i ljubavi. Debitantska knjiga Tisje Kljaković Braić U malu je uša đava pred nama je u novom izdanju s autoričinim ilustracijama i nekoliko novih jednako veselih epizoda. U malu je uša đava roman je u pričama koji čitamo s osmijehom na licu prisjećajući se i vlastitih zgoda i nezgoda, vlastite obitelji i nekog sretnog, bezbrižnog vremena u kojem je sve bilo moguće i ostvarivo.

Želite li pročitati knjigu?U malu je uša đava TU u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor Kljaković, Braić, Tisja. Čitati U malu je uša đava TU Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE