Dnevnik gradske cure – 2 izdanje

Dnevnik gradske cure – 2 izdanje - Andrassy, Andrea | Caritasspiritistcenter.org

... ... CURES FOR COVID-19 - Revealed By World Leading Medical Experts ... ... Цитаты из книги «Дневник Реалиста» (Илья Волочков), Волочков... ... gradske cure: Imaš za napolitanke? Da li je, ipak, jedan "opoziconi" tvit, pogurao administraciju da ispuni ono što je rekla da je već ispunila? Jedan od personalnih asistenata za N1 tvrdi da je danima pokušavao da napla...

INFORMACIJA

AUTOR
Andrassy, Andrea
DIMENZIJA
7,1 MB
NAZIV DATOTEKE
Dnevnik gradske cure – 2 izdanje.pdf

OPIS

Intrige. Spletke. Političke zavjere. Seksi savjeti o hortikulturi.Ovo je popis stvari koje nećete pronaći u knjizi “Dnevnik gradske cure”. Andrea Andrassy nas kroz seriju odabranih kolumni vodi u svi­jet muško-ženskih odnosa, prekida, torte od sira i, možda najvažnije od svega, otkriva kako postati petorazredni glumac u trećerazrednoj seriji. Za dodanu vrijednost, tu su i vodič kroz najpopularnije dijete sezone, iscrpan plan za spas BDP-a te odgovor na vječno pitanje: “Je li Batman gay?” Plus, unutra je golišava slika.“Ovaj književni dragulj već u prvih nekoliko stranica uvlači čitatelja u posebni svijet iz kojeg nikada ne želi izaći. Jednostavno ostavlja bez daha.” New York Times (ne o ovoj knjizi)“Knjiga koja će se svidjeti svima kojima je po ukusu, ali i knjiga koja se neće svidjeti onima kojima nije po ukusu. Ukusi su različiti, a bit je demokracije da se poštuje upravo ta različitost. Institucije tiskara su odradile svoj posao, a na nama je da poštujemo taj posao.” Predsjednik“Beyonce ima bolju knjigu.” Kanye WestO autorici Andrea Andrassy rođena je u Zagrebu 1985. godine. Iako je magistirala Ekonomiju na smjeru Financije, odlučila se za voditeljsku karijeru te trenutno radi na radiju. Osim dnevnog radijskog angažmana, od 2010. godine bavi se i stand-up komedijom. Do sada je nastupala u Hrvatskoj i cijeloj regiji, a prošle je godine boravila i u Londonu te snimila specijalni program na engleskom jeziku za Comedy central. Kolumnu Dnevnik gradske cure na portalu Index.hr počela je pisati 2012. godine – u njoj obrađuje teme vezane za muško-ženske odnose, ali uvijek ima mjesta i za sarkastične opaske vezane za politiku i svijet u kojem živimo. Po horoskopu je rak, podznak rak, što znači da plače i na Titanic, i na reklamu za smrznuti grašak na televiziji. Od hobija se trenutno bavi gledanjem serija i spavanjem, a od sportova trenira cheesecake. Ne voli mačke. Boji ih se. Čak i tvoje, iako je tvoja mačka drugačija.

Želite li pročitati knjigu?Dnevnik gradske cure – 2 izdanje u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor Andrassy, Andrea. Čitati Dnevnik gradske cure – 2 izdanje Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE