Djevojčica iz Afganistana

Djevojčica iz Afganistana - Ellis, Deborah | Caritasspiritistcenter.org

...LLIS - DJEVOJČICA IZ AFGANISTANA ( The Breadwinner) ... DJEVOJČICA IZ AFGANISTANA, III. Izdanje | Lektira | Knjige za djecu... ... . JEDAN Ja mogu pročitali to pismo jednako dobro kao i otac«, šaptala je Parvana u nabore svog čadora1. Deborah Ellis. Deborah Ellis: Djevojčica iz Afganistana, tvrdi uvez. Djevojčica iz Afganistana. Što znate o Afganistanu? Gdje se nalazi? Koje države ga okružuju? Koji je glavni grad Afganistana? Zašto žene na fotografiji nose pokrivala za glavu? Djevojčica Iz Afganistana. Dobrisa-Cesaric-pjesme. Glasovne ... Djevojčica iz Afganistana - Hraniteljica by Deborah Ellis ... . Dobrisa-Cesaric-pjesme. Glasovne...

INFORMACIJA

AUTOR
Ellis, Deborah
DIMENZIJA
9,9 MB
NAZIV DATOTEKE
Djevojčica iz Afganistana.pdf

OPIS

Zamislite život u zemlji u kojoj ženama i djevojkama nije dopušteno izići iz kuće bez muške pratnje. Zamislite da morate nositi odjeću koja vam prekriva svaki djelić tijela. Takav je bio život u Afganistanu gdje su talibani upravljali većim dijelom zemlje. Ovo je priča o životu djevojčice Parvane u razrušenom glavnom afganistanskom gradu Kabulu. Knjigu je ilustrirao Dražen Jerabek.

Želite li pročitati knjigu?Djevojčica iz Afganistana u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor Ellis, Deborah. Čitati Djevojčica iz Afganistana Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE