Imati hrabrosti ne svidjeti se drugima

Imati hrabrosti ne svidjeti se drugima - Kishimi, Ichiro Koga, Fumitake | Caritasspiritistcenter.org

...rabrosti ne svidjeti se drugima - Ovaj filozofski roman vrlo je brzo postao bestseler, a na Zapadu je proglašen japanskim književnim fenomenom - jedan filozof i jedan pisac udružili su znanje i vještinu kako bi odgovorili na mnoga egzistencijalna pitanja u obliku dijaloga između filozofa i mladića, formi podučavanja poznatoj od Sokr Fumitake Koga, Ichiro Kishimi: Imati hrabrosti ne svidjeti se drugima Filozofski roman o potrazi za istinskom srećom ... Imati Hrabrosti Ne Svidjeti Se Drugima ... . Ovaj filozofski roman vrlo je brzo postao bestseler, a na Zapadu je proglašen 'japanskim književnim fenomenom'. Možemo li živjeti bez potvrde drugih? Možemo li biti sretni bez obzira na okolnosti? ISBN: 9789532574050 Izdavač: Planetopija d.o.o. Područje: Popularna psihologija Uvez: Meki uvez SKU: VBZ-9796354 Kategorija: Proza Oznake: filozofija, intelektualistički roman Jezik: Hrvatski Biblioteka: Planetopija d.o.o. ... Moderna vremena :: Imati hrabrosti ne svidjeti se drugima ... ... . Ovaj filozofski roman vrlo je brzo postao bestseler, a na Zapadu je proglašen 'japanskim književnim fenomenom'. Možemo li živjeti bez potvrde drugih? Možemo li biti sretni bez obzira na okolnosti? ISBN: 9789532574050 Izdavač: Planetopija d.o.o. Područje: Popularna psihologija Uvez: Meki uvez SKU: VBZ-9796354 Kategorija: Proza Oznake: filozofija, intelektualistički roman Jezik: Hrvatski Biblioteka: Planetopija d.o.o....

INFORMACIJA

AUTOR
Kishimi, Ichiro Koga, Fumitake
DIMENZIJA
7,1 MB
NAZIV DATOTEKE
Imati hrabrosti ne svidjeti se drugima.pdf

OPIS

Filozofski roman o potrazi za istinskom srećomOvaj filozofski roman vrlo je brzo postao bestseler, a na Zapadu je proglašen ‘japanskim književnim fenomenom’ – jedan filozof i jedan pisac udružili su znanje i vještinu kako bi odgovorili na mnoga egzistencijalna pitanja u obliku dijaloga između filozofa i mladića, formi podučavanja poznatoj od Sokratova vremena. Filozofske se ideje oslanjaju na teorije Alfreda Adlera, jednog od trojice velikana psihologije 19. stoljeća. Iako su Adlerove ideje manje poznate od Freudovih i Jungovih, itekako su aktualne i primjenjive te nam mogu pomoći da preuzmemo odgovornost za svoj život i pronađemo svoje mjesto u zajednici stvaranjem uravnoteženih međuljudskih odnosa. Možemo li živjeti bez potvrde drugih? Možemo li biti sretni bez obzira na okolnosti? Je li tijek našeg života u našim rukama? Određuje li nas prošlost ili tek naša težnja prema ciljevima u budućnosti? Na nježan i razumljiv način ova knjiga nam pokazuje zašto se često vrtimo u začaranom krugu svojih negativnih uvjerenja, nesigurnosti i ponašanja zbog kojih ne napredujemo te pokazuje kako ponovno vratiti uzde svog života u vlastite ruke. Ona će vas podučiti da je za sreću potrebna hrabrost, za ljubav i zajedništvo individualnost, a za promjenu – svjež pogled na život.Fumitake Koga je nagrađivani profesionalni pisac, rođen 1973. Napisao je brojne uspješnice o poslovanju te raznim drugim publicističkim temama. S adlerovskom se psihologijom susreo u kasnim dvadesetim godinama i oduševio se njezinom primjenjivom mudrošću. Koga je često putovao u Kyoto kako bi razgovarao s Ichirom Kishimijem, te dobio uvid u samu srž adlerovske psihologije. Pritom je vodio bilješke u klasičnoj formi dijaloga, metodi preuzetoj iz grčke filozofije, što je postalo predložak za ovu knjigu.

Želite li pročitati knjigu?Imati hrabrosti ne svidjeti se drugima u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor Kishimi, Ichiro Koga, Fumitake. Čitati Imati hrabrosti ne svidjeti se drugima Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE