Dućan sjećanja

Dućan sjećanja - Griffin, Ella | Caritasspiritistcenter.org

...o enlarge. Ella Griffin. Dućan sjećanja ... Umrli.me - obavještenja o smrti ... ... Dućan sjećanja by Ella Griffin ... o enlarge. Ella Griffin. Dućan sjećanja. Nora se ne može natjerati da te stvari stavi na aukciju pa odlučuje ostati u Dublinu i otvoriti Dućan sjećanja, specifčnu poslovnicu čiji je zadatak upariti... Dućan sjećanja book. Read 284 reviews from the world's largest community for readers. Nora se ne može natjerati da te stvari stavi na aukciju pa odlučuje ostati u Dublinu i o...

INFORMACIJA

AUTOR
Griffin, Ella
DIMENZIJA
7,1 MB
NAZIV DATOTEKE
Dućan sjećanja.pdf

OPIS

Norin svijet okrenuo se naglavce. Bježeći slomljena srca iz Londona, vraća se u rodni Dublin gdje je kuća njezine voljene bake prodana. Nori je ostavljeno naslijeđe vrijednih stvari, ali ne i dom u kojima bi ih čuvala. Nora se ne može natjerati da te stvari stavi na aukciju pa odlučuje ostati u Dublinu i otvoriti Dućan sjećanja, specifičnu poslovnicu čiji je zadatak upariti svaku vrijednu stvar s njezinim savršenim vlasnikom. Vrlo brzo, ti predmeti mijenjaju živote onih koji ih dotaknu, stvarajući nove priče i nove prilike za pronalazak sreće. Kako se Nora oprašta sa stvarima koje su vidjele jedan cijeli život, otkriva primamljive tragove koji je vode u bakinu tajanstvenu prošlost. Ali, može li Nora konačno zaboraviti vlastitu prošlost? Roman prepun vedrine, smješten u šarmantnom irskom okruženju, donosi priču o ljubavi, obitelji i pronalasku samoga sebe. Savršeno štivo za sve ljubitelje Jenny Colgan, Emme Hannigan i Carole Matthews.

Želite li pročitati knjigu?Dućan sjećanja u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor Griffin, Ella. Čitati Dućan sjećanja Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE