Lujo u školi: Počinje škola!

Lujo u školi: Počinje škola! - Levy, Didier | Caritasspiritistcenter.org

...koli : Počinje škola! Početnice za čitanje za učenike prvog razreda osnovne škole ... Školovanje | Baletska skola ... . Kao najveći obožavatelj škole među psećom vrstom, Lujo će u svakome djetetu probuditi želju i ljubav za učenjem, čitanjem i pisanjem. Upisao se u školu kako bi naučio čitati što piše na paketima psećih keksića. Naručite u VBZ online knjižari poznati naslov Lujo u školi: Počinje škola! autora Levy, Didier, Roubineau, Melanie. Pronađite najbolje cijene uz najveći izbor! Brza dostava! Lujo u školi: Počinje š ... Lujo u školi: počinje škola!, Didier Lévy, Mélanie ... ... . Pronađite najbolje cijene uz najveći izbor! Brza dostava! Lujo u školi: Počinje škola. Kategorije: Pokloni, Knjige, vježbenice, spomenari, dnevnici, bojanke. Opis: Početnice za čitanje za učenike prvog razreda osnovne škole:Kao najveći obožavatelj škole među psećom vrstom, Lujo će u svakome djetetu probuditi želju i ljubav za učenjem, čitanjem i pisanjem. Upisao se u škol...

INFORMACIJA

AUTOR
Levy, Didier
DIMENZIJA
8,1 MB
NAZIV DATOTEKE
Lujo u školi: Počinje škola!.pdf

OPIS

Početnice za čitanje za učenike prvog razreda osnovne škole: Kao najveći obožavatelj škole među psećom vrstom, Lujo će u svakome djetetu probuditi želju i ljubav za učenjem, čitanjem i pisanjem. Upisao se u školu kako bi naučio čitati što piše na paketima psećih keksića, ali nije očekivao da će se ondje tako dobro zabavljati: uz to što se zaljubio u čitanje i pisanje, otkrio je da se u razredu sklapaju velika prijateljstva i doživljavaju mnoge pustolovine. Ovaj znatiželjni psić i zabavne slikovnice poželjet će vašoj djeci dobrodošlicu u školu i osvojiti srce svakog prvoškolca!

Želite li pročitati knjigu?Lujo u školi: Počinje škola! u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor Levy, Didier. Čitati Lujo u školi: Počinje škola! Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE