Mala pariška knjižara/džepno

Mala pariška knjižara/džepno - George,Nina | Caritasspiritistcenter.org

...riška knjižara je roman o snazi knjiga, o ljubavi i čarobnim južnim krajevima ... Mala pariška knjižara - džepno izdanje ... . Knjižar Jean Perdu vjeruje u moć čitanja i točno zna koja knjiga liječi koju bolest duše. Zna koja liječi tugu, koja ostavljene duše, koja pomaže u odrastanju i prihvaćanju životnih činjenica kakve god one bile. Mala pariška knjižara je roman o snazi knjiga, o ljubavi i čarobnim južnim krajevima. Knjižar Jean Perdu vjeruje u moć čitanja i točno zna koja knjiga liječi koju bolest duše. Zna koja liječi tugu, koja ostavljene duše, koja pomaže u odrastanju i p ... Mala pariška knjižara/džepno knjiga autora George,Nina ... ... . Zna koja liječi tugu, koja ostavljene duše, koja pomaže u odrastanju i p...

INFORMACIJA

AUTOR
George,Nina
DIMENZIJA
7,9 MB
NAZIV DATOTEKE
Mala pariška knjižara/džepno.pdf

OPIS

Mala pariška knjižara je roman o snazi knjiga, o ljubavi i čarobnim južnim krajevima. Knjižar Jean Perdu vjeruje u moć čitanja i točno zna koja knjiga liječi koju bolest duše. Zna koja liječi tugu, koja ostavljene duše, koja pomaže u odrastanju i prihvaćanju životnih činjenica kakve god one bile. On u svojoj plovećoj knjižari Pharmacie littéraire prodaje romane kao lijek. No istodobno ne zna kako bi sam sebe izliječio od jedne noći prije dvadeset jednu godinu kad ga je lijepa Provansalka Manon napustila dok je spavao. Nije ostavila ništa osim pisma – koje Perdu nije imao hrabrosti pročitati. Sve do toga ljeta. Do ljeta koje će promijeniti sve i odvesti ga iz male ulice Montagnard na putovanje u prošlost, u uspomene, u srce Provanse i natrag u život. Mala pariška knjižara Nine George prava je književna senzacija koja je oduševila ljubitelje knjiga i čitanja širom svijeta. Roman je to o čudotvornoj moći knjiga koju mogu spoznati samo najoduševljeniji čitatelji, ovisnici o knjigama koji nijednu večer ne odu na spavanje bez pročitanog retka.

Želite li pročitati knjigu?Mala pariška knjižara/džepno u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor George,Nina. Čitati Mala pariška knjižara/džepno Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE