Patuljkova učionica – slikovne mozgalice

Patuljkova učionica – slikovne mozgalice

...OVA UČIONICA-SLIKOVNE MOZGALICE - namijenjene razvoju djece predškolske dobi, ove knjižice U knjižici PATULJKOVA UČIONICA - SLIKOVNE MOZGALICE iz stranice u stranicu nižu se pitalice, tražilice, spajalice i slagalice za ... PATULJKOVA UČIONICA / ZAPAŽANJE - Pitalice, tražilice, spajalice ... ... Patuljkova učionica - slikovne mozgalice za male glavice - Iz stranice u stranicu nižu se pitalice, tražilice, spajalice i slagalice za pametne glavice i vješte ručice. Uz privlačne crteže i maštovite zadatke razvijaju se zapažanje i koncentracija, uči se bojiti, crtati i pisa ... Knjiga Patuljkova učionica - Slik. mozgalice. | Knjižara Znanje ... . Uz privlačne crteže i maštovite zadatke razvijaju se zapažanje i koncentracija, uči se bojiti, crtati i pisa...

INFORMACIJA

AUTOR
DIMENZIJA
7,1 MB
NAZIV DATOTEKE
Patuljkova učionica – slikovne mozgalice.pdf

OPIS

Iz stranice u stranicu nižu se pitalice, tražilice, spajalice i slagalice za pametne glavice i vješte ručice. Uz privlačne crteže i maštovite zadatke razvijaju se zapažanje i koncentracija, uči se bojiti, crtati i pisati. Namijenjene razvoju djece predškolske dobi, ove knjižice savršene su za igru i učenje kroz igru!

Želite li pročitati knjigu?Patuljkova učionica – slikovne mozgalice u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor . Čitati Patuljkova učionica – slikovne mozgalice Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE