Psi iz Rige/džepno

Psi iz Rige/džepno - Mankell,Henning | Caritasspiritistcenter.org

...i iz Rige prava je poslastica za ljubitelje prvorazrednih švedskih krimića ... Preuzmite PDF putem Interneta Psi iz Rige/džepno ... . Henningu Mankellu na hrvatski su dosad prevedeni romani Psi iz Rige, Ubojstvo na Ivanjsku noć, Na pogrešnom tragu, Talijanske cipele i Ubojica bez lica. Psi iz Rige - džepno izdanje briljantan je kriminalistički roman slavnog švedskog pisca Henninga Mankella koji donosi drugi slučaj istražitelja Kurta Wallandera. Jednog hladnog dana u veljači na švedsku se obalu nasukao čamac za spašavanje. U njemu su ležala dvojica muškaraca, obojica mrtvi... Psi iz Rige - dže ... Psi iz Rige, Henning Mankell | Abrakadabra web shop ... . U njemu su ležala dvojica muškaraca, obojica mrtvi... Psi iz Rige - džepno izdanje briljantan ...

INFORMACIJA

AUTOR
Mankell,Henning
DIMENZIJA
8,1 MB
NAZIV DATOTEKE
Psi iz Rige/džepno.pdf

OPIS

Psi iz Rige – džepno izdanje briljantan je kriminalistički roman slavnog švedskog pisca Henninga Mankella koji donosi drugi slučaj istražitelja Kurta Wallandera. Jednog hladnog dana u veljači na švedsku se obalu nasukao čamac za spašavanje. U njemu su ležala dvojica muškaraca, obojica mrtvi, obojica ubijeni, kako je utvrdio Kurt Wallander. Tragovi ga odvode u Rigu gdje upoznaje ženu imenom Baiba Liepa, suprugu ubijenoga policijskog službenika koji je previše znao o nedjelima u svojoj zemlji. Kad se Wallander zaljubi u Baibu, njegove srčane tegobe, stres izazvan poslom koji obavlja te briga za kćer Lindu u Stockholmu postaju sporedni. Ona mu pomaže u istrazi koja će ga duboko uvući u podlu zavjeru. On se neustrašivo bori za pravednost, dovodeći pritom vlastiti život nekoliko puta u opasnost… Roman Psi iz Rige prava je poslastica za ljubitelje prvorazrednih švedskih krimića.

Želite li pročitati knjigu?Psi iz Rige/džepno u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor Mankell,Henning. Čitati Psi iz Rige/džepno Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE