Mobitel

Mobitel - King, Stephen | Caritasspiritistcenter.org

...Smartphone Xiaomi MI 10T 6GB 128GB dual SIM - crni redefinira granice operative mobilnih telefona! Čak 25% unaprijeđene performanse i 25% manja potrošnja baterije u isto vrijeme, uz poseban sustav hlađenja uređaja ... Online Service | mobilcom-debitel ... . Osim toga Xiaomi Mi 10T nas uvodi u 5G eru na najbolji mogući način. Mobiteli - Elipso. Mobiteli. Elipso Vam u svojoj ponudi nudi veliki izbor mobitela i pametnih telefona po izuzetno pristupačnim cijenama. Najbolji omjer cijene i kvalitete baz obzira da li tražite uređaj sa osnovnim funkcijama ili napredniji uređaj s mnoštvom korisnih funkcija i aplikacija. Proizvođači. SLT Mobitel is the leading Mobile Service P ... Mobiteli | Najpovoljnija cijena - akcija! - svijet-medija.hr ... . Najbolji omjer cijene i kvalitete baz obzira da li tražite uređaj sa osnovnim funkcijama ili napredniji uređaj s mnoštvom korisnih funkcija i aplikacija. Proizvođači. SLT Mobitel is the leading Mobile Service Provider in Sri Lanka which offers mobile telephony/ broadband services, roami...

INFORMACIJA

AUTOR
King, Stephen
DIMENZIJA
8,1 MB
NAZIV DATOTEKE
Mobitel.pdf

OPIS

Svi ljubitelji Kingovih romana mogu još jedanput uprijeti prstom u njegov novi roman i reći “Ecce liber!”. Još jednom King se našao korak ispred svih i iskoristio svakodnevno da bi prokazao jezivo. Mobiteli nas okružuju sa svih strana, postali su nezaobilazan zajednički nazivnik današnjice i čini se da nemaju namjere nestati. Zato se King pobrinuo da u njegovu novom romanu nestanemo mi – ljudska rasa. Njegov koncept je istovremeno genijalan i zastrašujući; u jednom danu preko mobitelske mreže neobjašnjivi virus učinit će sve one koji se posluže mobitelom ludim – ili će ih natjerati da se ubiju. Samo onaj mali postotak populacije koji ne posjeduje mobitel, ili je imao sreću da im je upravo iscurila baterija, preživjet će kataklizmu globalnih razmjera. Clayton Riddell, mladi crtač stripova, upravo je prodao svoj autorski projekt jednoj od najvećih izdavačkih kuća, Dark Horse, kada je Impuls počeo svoj ubojiti pohod. U prvim satima užasa Clayton će pokušati naći put kući iz poludjelog Bostona gdje svatko ubija svakog, do gradića u Novoj Engleskoj gdje su njegova žena i sinčić možda preživjeli opću ludnicu. Tijekom njegova puta kroz poharanu Ameriku Clayton i mali broj preživjelih koji su mu se pridružili pokušat će nemoguće – uzvratiti udarac mobitelcima! Svaki Kingov roman popne se do prvog mjesta bestseller lista, pa ni Mobitel nije bio izuzetak. Sa svakom novom knjigom King i nakon više od četrdeset uzastopnih uspješnica uspijeva iznenaditi svoje čitatelje, i s pravom se pitate gdje je kraj toj najuspješnijoj književnoj seriji čovjeka koji je sam samcat ponovno izmislio žanr horora. Iskreno se nadamo da taj kraj još dugo neće doći. U prijevodu Božice Jakovlev, koja je prevela sve Kingove romane za Algoritam, i s ilustracijom Igora Kordeja, koji je oslikao te iste, Mobitel je najsvježiji Kingov uradak. Stephen King je 2003. dobio nagradu američke Nacionalne književne zaklade za izuzetan doprinos američkoj književnosti. Živi i radi u saveznoj državi Maine sa suprugom Tabithom. Ne posjeduje mobitel.

Želite li pročitati knjigu?Mobitel u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor King, Stephen. Čitati Mobitel Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE