Kako odgajati uspješne ljude

Kako odgajati uspješne ljude - Wojcicki, Esther | Caritasspiritistcenter.org

...gajati uspješne ljude - jednostavnim lekcijama do iznimnih rezultata ... Gdje je moguće upoznati uspješne ljude? ... . U ovoj knjizi Esther Wojcicki otkriva što roditelji trebaju činiti kako bi odgojili svoju djecu da postanu uspješni ljudi. Esther Wojcicki (1940), autorica, novinarka i gimnazijska nastavnica iz Kalifornije, poznata posebno po svojem izuzetno uspješnom programu učenja engleskog i novinarstva u gimnaziji... Kako odgajati uspješne ljude je djelo autora Esther Wojcicki, nakladnika Profil. Pronađite djelo na webshopu Knjižare Ljevak. Kako odgajati uspje ... Kako odgajati uspješne ljude - esther vojcicki ... . Pronađite djelo na webshopu Knjižare Ljevak. Kako odgajati uspješne ljude. NAŠE NAJNOVIJE AKCIJE: Novi naslovi u rujnu & Za Vaš najbolji godišnji odmor i osobni razvoj. Tako piše Esther Wojcicki, autorica knjige "Kako odgajati uspješne lj...

INFORMACIJA

AUTOR
Wojcicki, Esther
DIMENZIJA
7,1 MB
NAZIV DATOTEKE
Kako odgajati uspješne ljude.pdf

OPIS

Ovo je knjiga korisnih savjeta jedne iskusne majke i nastavnice. Esther Wojcicki važna je i iznimna osoba, a malo je tko za nju donedavno znao. Desetljećima je radila kao nastavnica u gimnaziji u kalifornijskom gradu Palo Altu. Ni Palo Alto donedavno nije bio osobito poznat. No, usred područja koje se danas naziva Silicijska dolina, postao je centar najpropulzivnije svjetske industrije, mjesto gdje su stvoreni najslavniji i najtraženiji svjetski proizvodi visoke tehnologije. A stvorili su ih nadareni mladi ljudi iz tog dijela sjeverne Kalifornije koji su u velikom broju pohađali upravo gimnaziju u Palo Altu i kojima je predavala Esther Wojcicki. Jedan od njezinih učenika bio je i Steve Jobs, tvorac Applea. Svi su oni bili tako uspješni velikim dijelom zbog inovativnih obrazovnih programa koje je u toj gimnaziji uvodila Esther Wojcicki. Ali Esther Wojcicki nije se iskazala samo kao nastavnica, možda je njezin najveći uspjeh u odgoju i obrazovanju bilo ono što je postigla u vlastitom domu. Sve tri njezine kćeri postale su žene s iznimno uspješnim različitim karijerama. Najstarija kći Susan izvršna je direktorica jedne od najslavnijih internetskih kompanija na svijetu, YouTube. Srednja kći Janet sveučilišna je nastavnica antropologije i stipendistica Fullbrightova fonda, a najmlađa Anne, specijalistica za primjenu tehnologije u zdravstvu, izvršna je direktorica kompanije u sferi visoke tehnologije koja se bavi primjenom genetike. Bila je u braku sa Sergeyem Brinom, suosnivačem Googlea. U ovoj knjizi Esther Wojcicki otkriva što roditelji trebaju činiti kako bi odgojili svoju djecu da postanu uspješni ljudi.

Želite li pročitati knjigu?Kako odgajati uspješne ljude u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor Wojcicki, Esther. Čitati Kako odgajati uspješne ljude Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE