Alex Ferguson-Moja autobiografija

Alex Ferguson-Moja autobiografija - Ferguson, Alex | Caritasspiritistcenter.org

...rguson - Moja autobiografija - Ovo je knjiga zbog koje su u Velikoj Britaniji ljubitelji najvažnije sporedne stvari na svijetu cijele noći čekali u redovima, dok su na Tajlandu provalili zastitnu ogradu, u Južnoj Africi demolirali radnju, a u Americi umalo da dođe do sukoba sa policijom ... Alex Ferguson: My Autobiography by Sir Alex Ferguson - PDF Drive ... . Alex Ferguson: My Autobiography. Language. Watch. Edit. Alex Ferguson: My Autobiography is the second official autobiography of Alex Ferguson, the former football manager and player. It was released on 30 October 2013 and covers the period from 2000 to 2013. Sir ... Alex Ferguson: My Autobiography - Wikipedia ... . It was released on 30 October 2013 and covers the period from 2000 to 2013. Sir...

INFORMACIJA

AUTOR
Ferguson, Alex
DIMENZIJA
7,1 MB
NAZIV DATOTEKE
Alex Ferguson-Moja autobiografija.pdf

OPIS

Ovo je knjiga zbog koje su u Velikoj Britaniji ljubitelji najvažnije sporedne stvari na svijetu cijele noći čekali u redovima, dok su na Tajlandu provalili zaštitnu ogradu, u Južnoj Africi demolirali radnju, a u Americi umalo sukobili s policijom. Popularni škot je i na literarnom polju ostvario veliki uspjeh, knjiga je u prvih nedjelju dana od izlaska prodana u više od 115.000 primjeraka, čime je postavio rekord za najprodavaniju knjigu publicistike, nadmašivši i memoare bivšeg premijera Tonya Blaira, kao i jednog od svojih bivših igrača, Davida Beckhama. Odnos sa Beckhamom, kao i pojašnjenje incidenta iz svlačionice kada ga je Fergi gađao kopačkom, upravo predstavlja jednu od najintrigantnijih priča ove autobiografije. Sam Ferguson je za knjigu rekao Moja autobiografija je knjiga o nogometu, a ne samo tornado vijest. Ova nogometna knjiga govori o tome kako je tijekom svoje karijere u Manchester Unitedu, duge 26 godina tokom koje je osvojio 13 titula, dvije Lige šampiona, kup kupova, 9 domaćih kupova, 10 superkupova i 2 titule svjetskog prvaka, jedan problematičan klub pretvorio u svjetski poznat brend. Naravno, nezaobilazne su i priče o odnosu sa Roy Keanom, Rafom Benitezom, Arsenom Wengerom, sudcima, medijima. Također, nikako nije mogao izbjeći Waynea Rooneya, Erica Cantonu, Kristijana Ronalda, pa i, kako kaže, beskompromisnog Nemanju Vidića, kao i priču o tome kako je svoje igrače kritizirao i motivirao. (Izdavač)

Želite li pročitati knjigu?Alex Ferguson-Moja autobiografija u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor Ferguson, Alex. Čitati Alex Ferguson-Moja autobiografija Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE