S Eleanor Oliphant je sve u najboljem redu

S Eleanor Oliphant je sve u najboljem redu - Honeyman, Gail | Caritasspiritistcenter.org

...ji video posvećen je osebujnim, šarmantnim i pomalo asocijalnim ženama ... S Eleanor Oliphant je sve u najboljem redu, Gail Honeyman | Humor ... . Njihove nas priče vode kroz apsurdne društvene situacije svježim i... Ona je Eleanor Oliphant: tridesetogodišnjakinja u raskoraku s društvenim normama, uredska čudakinja, usamljenica, sklona izgovoriti upravo ono što O autorici: Gail Honeyman živi u Glasgowu u Škotskoj. Svoj prvijenac S Eleanor Oliphant je sve u najboljem redu napisala je u pauzama i nakon... Eleanor Oliphant upoznajemo u trenutku kada si je uspjela sklepati ka ... S Eleanor Oliphant je sve u najboljem redu - Jeftinije.hr ... ... Eleanor Oliphant upoznajemo u trenutku kada si je uspjela sklepati kakav-takav život. Ima trideset godina. Živi vrlo povučeno, u sigurnoj luci svoje Odbija ih to što je u vezi Eleanor sve čudno; njezino ponašanje, njezino razmišljanje, njezin način govora i ophođenja, pa čak i ono što Eleanor prešuti... Ona je Eleanor Oliphant: t...

INFORMACIJA

AUTOR
Honeyman, Gail
DIMENZIJA
7,1 MB
NAZIV DATOTEKE
S Eleanor Oliphant je sve u najboljem redu.pdf

OPIS

Ona je Eleanor Oliphant: tridesetogodišnjakinja u raskoraku s društvenim normama, uredska čudakinja, usamljenica, sklona izgovoriti upravo ono što misli, idealna meta ogovaranja među kolegama. Eleanor Oliphant vodi jednostavan život. Svaki dan na posao nosi istu odjeću, za ručak jede isti obrok, na istom mjestu, rješavajući križaljku. Ništa ne nedostaje njezinu pomno organiziranom životu izbjegavanja društvenih interakcija, gdje vikende obilježavaju smrznuta pizza, votka i telefonski razgovori s mamicom. S Eleanor Oliphant je sve u najboljem redu. Jedno obično dobro djelo srušit će zidove koje je Eleanor podignula oko sebe. Morat će naučiti kako navigirati svijetom koji svi ostali, čini se, uzimaju zdravo za gotovo – dok traži hrabrost da se suoči s mračnim zakucima koje je cijeli život zaobilazila. “Šašavi roman koji na prvu privuče humorom, ali u sebi krije i romansu i trilerski napetu pozadinsku priču… Urnebesno i dirljivo.” – PEOPLE“Honeyman se uspješno služi svojom osebujnom pripovjedačicom kako bi ismijala naizgled normalne društvene konvencije… S Eleanor Oliphant ništa nije u najboljem redu, ali je ona zato jedna od najneobičnijih i najzanimljivijih junakinja suvremene fikcije.” – THE IRISH TIMES “Pripovijest puna tihe topline i duboke neizgovorene tuge. Vjerujem u Eleanorin sretni kraj, kao i u divnu, veselu poruku ove knjige: nikad nije prekasno, ni za koga od nas.” – THE GUARDIANGail Honeyman živi u Glasgowu u Škotskoj. Svoj prvijenac S Eleanor Oliphant je sve u najboljem redu napisala je u pauzama i nakon radnog vremena na poslu uredske službenice. Za roman je ovjenčana nagradom Next Chapter Award zaklade Scottish Book Trust i prestižnom nagradom Costa za debitantski roman. Knjiga je odmah po objavljivanju postala bestseler Sunday Timesa, a potaknuta uspjehom, Gail Honeyman se posvetila sanjanoj karijeri profesionalne spisateljice. Trenutno piše drugi roman.

Želite li pročitati knjigu?S Eleanor Oliphant je sve u najboljem redu u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor Honeyman, Gail. Čitati S Eleanor Oliphant je sve u najboljem redu Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE