Najbolja osveta od svih je sreća

Najbolja osveta od svih je sreća - Squire, Slavica | Caritasspiritistcenter.org

...eoma mali broj ljudi vaspitavan je i naučen da poštuje sebe i da se prema sebi odnosi ljubazno, sa mnogo uvažavanja i pažnje ... Znanje в Instagram: «NAJBOLJA OSVETA OD SVIH JE SREĆA...» ... . Svi snovi mogu da se ostvare ako imamo hrabrosti da ih sledimo. - Walt Disney. Ne postoji put ka srćei, put je sreća i sreća je put. Proizvodi. Domaći autori. Najbolja osveta od svih je sreća. " Ja živim tako da opraštam i ne nosim ni male ni velike terete prošlosti. Ali knjiga 'Najbolja osveta od svih je SREĆA' ipak otvara nešto što je potisnuto duboko u nama i navodi da se o nekim stvar ... Najbolja osveta od svih je sreća ... . Ali knjiga 'Najbolja osveta od svih je SREĆA' ipak otvara nešto što je potisnuto duboko u nama i navodi da se o nekim stvarima razmisli još jednom. " "Najbolja od svih osveta je SREĆA. Ništa ljude ne živcira više nego kada vide nekoga tko ima *ebeno dobar ži...

INFORMACIJA

AUTOR
Squire, Slavica
DIMENZIJA
1,2 MB
NAZIV DATOTEKE
Najbolja osveta od svih je sreća.pdf

OPIS

“Najbolja od svih osveta je SREĆA. Ništa ljude ne živcira više nego kada vide nekoga tko ima *ebeno dobar život.” Chuck Palahniuk Slavica Squire svojim radom i životom inspirira ljude da ostvare svoje snove i postanu najbolja verzija sebe, žive sretno i postanu još uspješniji u svemu što rade te da se okruže ljubavlju. Oslobodite svoje potencijale koji su zarobljeni emocijama ljutnje i bijesa. Podarite sebi krila kako biste letjeli dalje i živjeli život kakav zaslužujete. Kada oprostite nekome tko vas je duboko povrijedio, to je čin vašeg osobnog napretka i oprosta samom sebi, a iz toga proizlaze dopuštenje i snaga za ostvarenje vaših snova. Sve što trebate učiniti jest da slijedite upute iz ove knjige kojoj je cilj pružiti vam konkretne, praktične, provjerene alate i metode čijom primjenom se možete lako rasteretiti, postati uspješni i sretni, te da to i ostanete bez obzira na sve.

Želite li pročitati knjigu?Najbolja osveta od svih je sreća u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor Squire, Slavica. Čitati Najbolja osveta od svih je sreća Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE