Kao zvijezda u noći

Kao zvijezda u noći - Hannah, Kristin | Caritasspiritistcenter.org

...ezda u noći - Tully Hart uvijek je bila veća od života, žena koju vode veliki snovi i muče sjećanja na bolnu prošlost ... "Ratovi zvijezda": U stvarnom životu prvi svjetski svjetlosni... -- Sott.net ... . Nepobjediva je do trenutka kada joj umire najbolja prijateljica Kate Ryan, a poslije toga se njezin brižljivo uređeni život i privid sigurnosti ruše kao kula od karata. Kao zvijezda u noći je odlična knjiga autora Kristin Hannah. Knjiga pod nakladom Znanje izdana je kao tvrdi uvez uvez. Pročitajte više. Kristin Hannah. Kristin Hannah: Kao zvijezda u noći, tvrdi uvez. Knjiga „Kao zvijezda u noći" dirlj ... Kao zvijezda u noći ("Firefly lane" #2) | Kristin Hannah | download ... . Pročitajte više. Kristin Hannah. Kristin Hannah: Kao zvijezda u noći, tvrdi uvez. Knjiga „Kao zvijezda u noći" dirljiv je romanljubavno-obiteljske tematike. Riječ je o nastavku knjige „Ulica krijesnica" i ujedno nastavku topl...

INFORMACIJA

AUTOR
Hannah, Kristin
DIMENZIJA
8,1 MB
NAZIV DATOTEKE
Kao zvijezda u noći.pdf

OPIS

Tully Hart uvijek je bila veća od života, žena koju vode veliki snovi i muče sjećanja na bolnu prošlost. Nepobjediva je do trenutka kada joj umire najbolja prijateljica Kate Ryan, a poslije toga se njezin brižljivo uređeni život i privid sigurnosti ruše kao kula od karata. Tully pokušava održati obećanje dano Kate na samrtnoj postelji – da će uvijek biti pri ruci Kateinoj djeci – ali što ona zna o majčinstvu i o tome kako se brinuti za druge ljude? Šesnaestogodišnja Marah Ryan shrvana je majčinom smrću. Njezin otac Johnny očajnički nastoji održati obitelj na okupu, ali gubi dodir s Marah koja je potonula u svoju tugu. Čini se kao da joj nitko i ništa nisu važni… sve dok se ne zaljubi u mladića koji joj vraća osmijeh na lice i odvodi je u svoj opasan, mračan svijet. Dorothy Hart – hipijevka koja se nekoć nazivala Oblak – u središtu je Tullyne tragične prošlosti. Dorothy se želi iskupiti i napokon biti majka svojoj kćeri, ali da bi u tome uspjela, mora se suočiti s najmračnijim strahovima i razotkriti ružne tajne iz vlastite prošlosti. Dok Tully tone u ovisnost o lijekovima i alkoholizam, Marah se potuca po skvotovima, a Dorothy ne pronalazi način da se približi kćeri, čini se da su svi jedni za druge nepovratno izgubljeni. Sve dok još jedan tragičan događaj ne promijeni sve… Kristin Hannah nagrađivana je američka spisateljica romana ljubavno-obiteljske tematike. Toplina i neposrednost njezinih priča te uvjerljivo psihološko portretiranje likova donijeli su joj svjetski uspjeh i omiljenost kod čitatelja. U nas su dosad objavljeni njezini romani “Zimski vrt”, “Boje istine”, “Posljednji ples leptira”, “Slavujeva pjesma”, “Ulica krijesnica”. Autoričin svaki roman završi visoko na ljestvici najprodavanijih naslova u svijetu, a tako je i na domaćem terenu. Ne treba skrivati da je autorica omiljena kod ženske publike jer u svakoj priči zagrebe u emotivni život poznat svakoj pripadnici ljepšeg spola.

Želite li pročitati knjigu?Kao zvijezda u noći u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor Hannah, Kristin. Čitati Kao zvijezda u noći Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE