Anatomija jednog skandala

Anatomija jednog skandala - Vaughan, Sarah | Caritasspiritistcenter.org

...a jednog skandala - Sudska drama Anatomija jednog skandala napeta je priča o pokušajima izbjegavanja zakona, prikazivanja istine i krhkih emocionalnih odnosa za koje se mislilo ... Tocka na U: Slucaj Sakic : anatomija jednog skandala (Biblioteka...) ... ... Sudska drama Anatomija jednog skandala napeta je priča o pokušajima izbjegavanja zakona, prikazivanja istine i krhkih emocionalnih odnosa za koje se mislilo da će trajati vječno. Anatomija jednog skandala pravi je primjer psihološkog trilera čija je radnja smještena u sudnicu, a pred ovom porotom istina neće donijeti spas. Ovaj svjetski hit preveden je na više od 2 ... Anatomija jednog skandala ... . Ovaj svjetski hit preveden je na više od 2...

INFORMACIJA

AUTOR
Vaughan, Sarah
DIMENZIJA
8,1 MB
NAZIV DATOTEKE
Anatomija jednog skandala.pdf

OPIS

Sudska drama Anatomija jednog skandala napeta je priča o pokušajima izbjegavanja zakona, prikazivanja istine i krhkih emocionalnih odnosa za koje se mislilo da će trajati vječno. James je ministar bez portfelja u britanskoj vladi i još od studentskih dana najbolji premijerov prijatelj. No osim razuzdanih studentskih dana oni dijele tajnu koja ne smije izaći na vidjelo. Kad vlast i moć Jamesu zavrte pameću, upustit će se u neopreznu ljubavnu vezu sa svojom suradnicom koja će ga optužiti za pokušaj silovanja. Bit će to skandal koji će doprijeti do samog srca britanske vlasti. Što će na to reći premijer i kako će na suprugovu nevjeru reagirati Sophie, njegova žena? Ali konačna odluka u rukama je Kate, tužiteljice koje je sa svima upletenima u skandal bila generacijska kolegica na fakultetu, a onda je preko noći morala nestati. “Ovaj napeti roman otkriva neizvjesnost postojanja u raspadu naizgled savršenog života Sophie i njezina supruga Jamesa.“ ANITA SETHI, OBSERVER “Toplo, toplo preporučujem.” THE SECRET BARRISTER “Silno zanimljivo djelo s potpuno slojevitim likovima. Izvrsno.” JOHN BOYNE “Dinamično, živo i s dovoljno zaokreta da vas drži u napetosti.” THE POOL O autorici romana Anatomija jednog skandala: Sarah Vaughan studirala je engleski jezik na Oxfordu, a potom je postala novinarka. Nakon obuke u agenciji Press Association, jedanaest je godina provela u Guardianu kao novinarka i suradnica za pitanja zdravlja i politike. Taj je posao napustila pa počela raditi samostalno i pisati prozu. Rezultat je Umijeće pečenja naslijepo te još osam drugih. Godine 2016. uslijedio je roman Farma na kraju svijeta. Roman Anatomija jednog skandala objavljen je u Ujedinjenom Kraljevstvu i Sjedinjenim Američkim Državama te je preveden na dvadeset i jedan jezik. Sarah živi nedaleko od Cambridgea sa suprugom i dvoje djece.

Želite li pročitati knjigu?Anatomija jednog skandala u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor Vaughan, Sarah. Čitati Anatomija jednog skandala Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE