Nešto je u vodi/džepno

Nešto je u vodi/džepno - Steadman,Catherine | Caritasspiritistcenter.org

...ici romana Nešto je u vodi: Catherine Steadman je glumica i spisateljica iz sjevernog Londona ... KAKO JE U VODI????? | 8. strana | Forum Krstarice ... . Nastupala je u glavnim ulogama na britanskoj televiziji, ali i na pozornici na West Endu. Godine 2016. nominirana je za Nagradu Laurence Olivier za ulogu u predstavi Oppenheimer. "Roman Nešto je u vodi, nepodnošljivo napet prvijenac sa šokantnom premisom, zaokupio me je od prve rečenice. Uzbudljivo štivo koje potiče na Nastupala je u glavnim ulogama na britanskoj televiziji, ali i na pozornici na West Endu. Godine 2016. nominirana je za Nagradu Laurence Olivier za ulogu u... Nešto je u vodi - dže ... Nešto je u vodi - džepno izdanje - Krimić - Mozaik knjiga ... . Godine 2016. nominirana je za Nagradu Laurence Olivier za ulogu u... Nešto je u vodi - džepno izdanje prvijenac je britanske spisateljice Catherine Steadman koji je poharao svjetske top liste. Jeste li...

INFORMACIJA

AUTOR
Steadman,Catherine
DIMENZIJA
7,1 MB
NAZIV DATOTEKE
Nešto je u vodi/džepno.pdf

OPIS

Nešto je u vodi – džepno izdanje prvijenac je britanske spisateljice Catherine Steadman koji je poharao svjetske top liste. Jeste li se ikada zapitali koliko je vremena potrebno da se iskopa grob? Koliko god mislite da je potrebno, udvostručite to. Dosadno je. I dugotrajno. I posao koji je potrebno obaviti. Nisam loša osoba. Ili možda jesam? Možda biste vi trebali odlučiti. Erin je redateljica nadomak važnom profesionalnom uspjehu. Mark je naočit investicijski bankar pred kojim je svijetla budućnost. Doima se da imaju sve, a tada Mark izgubi posao i u njihovu savršenom životu počnu se pojavljivati pukotine. No oni su odlučili uspjeti. Rezerviraju bračno putovanje iz snova i vjeruju da će se sve srediti. Naposljetku, imaju jedno drugo. Na tropskom otoku Bora Bori Mark odvodi Erin na ronjenje. Mark je s njom – ona zna da će je on čuvati. Sve će biti u redu. Sve dok ne pronađu nešto u vodi. Torbu punu novca. Erin i Mark odlučuju zadržati svoje otkriće u tajnosti. Na kraju krajeva, ako nitko drugi to ne zna, kome bi naudili? Njihova odluka pokrenut će razoran niz događaja koji će ugroziti sve do čega im je stalo.

Želite li pročitati knjigu?Nešto je u vodi/džepno u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor Steadman,Catherine. Čitati Nešto je u vodi/džepno Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE