Bijesne ovce

Bijesne ovce - Lange-Muller, Katja | Caritasspiritistcenter.org

...ovce, jedno od najpoznatijih djela njemačke književnice intrigantne biografije Katje Lange-Müller, izvrstan je roman pisan u prvom licu koji se na potresan i poetičan način bavi temom ovisnosti ... Putin vojskom ušutkava bijesne Kazahstance - Večernji.hr ... ... Bijesne ovce, jedno od najpoznatijih djela njemačke književnice intrigantne biografije Katje Lange-Müller, izvrstan je roman pisan u prvom licu koji se na potresan i poetičan način bavi temom ovisnosti... BIJESNE OVCE. 139,00 kn. Dostupnost je promjenjiva. da će mu Soja pomoći da iz ... Bijesne ovce - Najbolje knjige ... ... BIJESNE OVCE. 139,00 kn. Dostupnost je promjenjiva. da će mu Soja pomoći da iz...

INFORMACIJA

AUTOR
Lange-Muller, Katja
DIMENZIJA
8,1 MB
NAZIV DATOTEKE
Bijesne ovce.pdf

OPIS

Soja Krüger, kći jedne od najistaknutijih partijskih funkcionarki u Istočnom Berlinu, prebjegla je sredinom osamdesetih u zapadni dio grada. Proživjevši prilično buran život s “one strane”, na pragu četrdesete živi od pomoći za nezaposlene, na crno prodaje cvijeće na štandu i nastoji upoznati nekog donekle prihvatljivog muškarca. Jednog dana, na putu prema prijateljevu stanu s raskošnom kadom u kojoj se običavala kupati, Soja nalijeće na dva razuzdana, zgodna mladića i usprkos svojoj neuglednoj vanjštini privuče njihovu pozornost. Nakon pomalo čudnoga zajedničkog izlaska poziva ih u svoj stančić na večeru, a jedan od mladića – Harry – od toga dana više nikad neće otići iz njezina života. Premda u početku sve izgleda idilično, Harry skriva mnoge tajne i očekuje da će mu Soja pomoći da izbjegne povratak u zatvor.

Želite li pročitati knjigu?Bijesne ovce u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor Lange-Muller, Katja. Čitati Bijesne ovce Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE