Gradovi na papiru

Gradovi na papiru - Green, John | Caritasspiritistcenter.org

...lmska adaptacija istoimenog romana autora Johna Greena, koji nam je donio i nevjerojatnu priču Krive su zvijezde!U kinima od 23 ... John Green, Gradovi na papiru, ( 19,20,21 ) ... ... Gradovi na papiru ... lmska adaptacija istoimenog romana autora Johna Greena, koji nam je donio i nevjerojatnu priču Krive su zvijezde!U kinima od 23. srpnja! Gradovi na papiru (engleski: Paper Towns) su nepostojeća mjesta na kartama. Oni se prikazuju na karti kao rezultat pogreške ili zamke za povredu autorskih prava izdavača karata. Najpoznatiji primjeri su Argleton u Lancashireu, Beatosu i Goblu u Ohiou. "Znam što znače gradovi na papiru! Imaš li ...

INFORMACIJA

AUTOR
Green, John
DIMENZIJA
7,1 MB
NAZIV DATOTEKE
Gradovi na papiru.pdf

OPIS

Ništa se nije promijenilo ni kada su poodrasli. Stidljivom Quentinu preostalo je jedino da živahnu i školskim legendama ovjenčanu Margo obožava izdaleka. Tako je bilo sve dok mu jedne večeri nije zakucala na prozor i zatražila da s njom pođe u cjelonoćnu osvetničku akciju. Nije ju mogao odbiti. U jednoj noći Quentin odbacuje sve svoje strahove i postaje dio Margoina univerzuma. Nakon te sasvim otkvačene i nezaboravne zajedničke noći Margo već sutradan nestaje. Da bi je pronašao, Quentin mora svoj život postaviti naglavce i slijediti tragove koje je Margo ostavila i za koje vjeruje da će ga odvesti k njoj. Uvijek enigma, Margo za Quentina sada postaje misterij i sve se jasnije nameće pitanje: Tko je prava Margo? Novi bestseler autora kultnog romana Greška u našim zvijezdama. Najprodavaniji autor u SAD-u i Velikoj Britaniji u 2014. godini.

Želite li pročitati knjigu?Gradovi na papiru u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor Green, John. Čitati Gradovi na papiru Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE